![]() |
Cytat:
BenQ 1650/55 Pioneer 111 LG H20L Albo trochę poczekać na BenQ 1670 :taktak: A test zaraz lookam :mruga: |
chyba nie cacanki.....zobacz test H20L....wypadła chyba nieźle co....??
całyczas zastanawiam się nad wyborem towarzystwa dla plexa....co ty byś polecił?? |
Cytat:
|
dlaczego niestety na plus LG....H20L zapowiada si***281; bardzo obiecuj***261;co....
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Muszę spojrzeć bliżej :D :mruga: |
MT na LG porównanie do Liteona 160P6S
Verb wypalił sie podobnie na LG jak i na litku więc skanu nie bede prezentował |
Cytat:
Kontunuuj :taktak: Czytamy, czytamy :czytaj: :mruga: Verb całkiem całkiem, biorąc pod uwagę ich dzisiejszą jakość Natomiast Mediastore - to raczej nie ma się co dziwić :nie: Ja niestety też już nie mam tego Litka Chociaż jak ceny zejda do 100zł za sztukę to może sobie kupię jako tester :mruga: |
Ilość załączników: 2
Miałem tego litka przez chwile aby sprawdzić jak się spisuje obecnie mam 832S który troche szfankuje na płytach x8 i wyższych niestety :(
Płytki wypalone na litku 160P6S , verb x16 a MediaTech x8 Verb wypalił się całkiem całkiem ale mediatech to juz niestety porażka. Zaraz przedstawie test Mediatecha na LG GSA-H20L też coś takiego przez chwile miałem. Jak sie okazało to tak Litek kiepsko to wypalił LG nie miał problemu jak i mój stary 832S lepiej sobie poradził. |
I tym też nie lepiej
Titanum DVD+R x8 burn x8 160P6S PS08 |
Tym razem totalna chała :ysz:
TDK DVD+RW x4 burn x4 160P6S PS08 |
I na przekór wszystkiemu co o Litkach
TDK DVD-RW x4 burn x4 160P6S PS08 A dziś wieczorem weźmiemy się za +RW :mruga: |
A tu mały versus do powyższego
Płytka z tego samego cake'a Swoją drogą to niezła chujnia te Verby z Carrefoura :blee: Ale wnioski ponagraniowe zostawiam wam Verbatim DVD-R x16 burn x8 be1640BEGB |
Czytam te wasze wypowiedzi i zerkam na ile rozumiem na obcojęzyczne fora
I doprawdy nie wiem skąd biąrą się te problemy z Litkami? :pytanie: Podobnoż 160P6S ma duże problemy z "minusami" Więc po raz kolejny postanowiłem to sprawdzić :czytaj: Efekt? Poniżej Verbatim DVD-R x16 burn x8 160P6S PS08 |
Dostalem tego litka w zamian za 1633S Moja radosc trwala krotkoPo wypaleniu doslownie 3 plyt juz sie cieszylem.Po nagraniu kolejnych niestety rozpacz Nagrywa tylko plusy i to do odczytu w bardzo niewielu innych napedach Minusy odczytuje tylko on sam - inne napedy plyt nie widza Podobna sprawa z dvd rw i cd rw - po nagraniu sa nie do odczytu nawet prze samego Litka.
Tragiczny naped - niestety dotychczas mialem o napedzie dobre zdanie ale teraz... Po tygodniu i wypaleniu doslownie 10 dvd a raczej probie ich wypalenia stwierdzam ze to najgorsza marka i juz jej nikomu nie polece. Po tygodniu wyladowal w serwisie i teraz czekam Dodam ze nagrywalem na markowych nosnikach Verbatim, TDk Sony Z niemarkowych poszly na nim tylko Xdisk. Esperanzy wogole nie zapisywal Pisal tylko komunika ze zapis z predkoscia 4X nie powidl sie - plytki nie psul bo nawet jej nie zaczal nadrywac Program do nagrywania to oczywiscie Nero szwed |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |