![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
VIZZARD
w zyciu bym nie uwierzyl, ze jakakolwiek plytka na jakimkolwiek palniku moze byc tak spier***ona, ale zobaczylem i uwierzylem. coraz czesciej zaczynam myslec, ze kProbe sie jednak myli, bo jak ja mialem wykresy o polowe "nizsze" niz Twoje, to plytka tylko na podstawke zostawala - moj philips, aiwa znajomego, sony, denon od kumla (tez!, a moze nawet przede wszystkim) - te napedy nieraz nawet plytki nie rozpoznaly, a co dopiero myslec o odtwarzaniu. |
Cytat:
Dodam tylko, że tylko ten syfiasty Mediastore tak wyszedł w kProbe Inne płytki - zwłaszcza DVD-R są jak najbardziej OK, może po prosty z plusami sobie słabo radzi? Może wpływ jakiś miało przerobienie go na DVD-ROM Użyłem biosa VS04 z auto bitsettingiem zaznaczonym w omnipatcherze Wypalone było w DVD Decrypterze |
Cytat:
|
A mój stacjonarny Sony Dav 550 s tej samej płyty nagranej na Litku LDW 851 s nie chciał odtawrazcać. Kprobe pokazał 1100 błędów PI. Qrcze, a dotychczas czytał wszystko nawet Verbatima, na którym KProbe pokazał 1400 błędów PI.
Pozdr. Z.K. |
ja robilem testy na swojej SOHW-1213S i sa ok. Mialem problemy na poczatku z ta nagrywarka ale wynikaly z tego ze mialem zainstalowane sterowniki nVidia IDE w systemie przez co nie bylem w stanie nagrac zadnej plytki DVD. Po zmianie sterownika na oryginalny Microsoftu wszystkie problemy sie skonczyly i jak na razie jestem bardzo zadowolony z tej nagrywarki.
Pozdr., Gregor |
Cytat:
Nareszcie jakaś pozytywna opinia o tym napędzie :jeep: |
wiele ciekawych rozwiazan mozna znalezc na forum liteona, tam zreszta znalazlem rozwiazanie mojego problemu :-)
Pozdr., Gregor |
No panowie dziś dostalem nowitki napęd wypaliłem płytke i znowu ch.... to samo co przedtem zaczynam podejrzewać że problem leży nie po stronie nagrywarki :-( sam już niewiem co robić
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |