![]() |
Ja bym się długo nad nią nie zastanawiał - ale na razie ja sam nie mam problemów więc litek mi wystarczy
P.S. Ta płytka audio to przegrywana czy z MP3@VBR? Bo z MP3 to czasem tak dziwnie się nagrywa z przeskokami (jeśli różnica w BR jest duża) |
mp3@cbr, poza tym już dużo się takich audio cd nagrało do słuchania, i nie było takich yay. Te same utwory nagrane wcześniej poprzednia nagrywarką odtwarzają się dobrze, więc to nie jest problem plików itp.
|
No to ci niestety nie pomogę. NAgrywane 8x Z CBR nie tną się wogóle BSOC@PLATINIUM CD-R (choć wszyscy mnie namawiają na BSOK), Pare przeskoków miałem z VBR 128-32, ale teraz staram się je przekonwertować np na 192 lub 225 CBR i nie mam problemu, ale to chyba dużo zależy od samej nagrywarki
Słuchajcie a może to jest tak samo jak z LG swojego czasu: w BOX działa wszystko od razu a z OEM trzeba się trochę pobawić. |
Cytat:
|
Hmm to dziwne ja też :(
I u mnie przy instalacji POWER DVD sam włączył DMA i wszystko. Dograłem tylko ASPI i bez problemu. Jak na razie działa miesiąc i może nie palił zbyt wiele 12DVD i 14CD-R, ale na razie nie mam co narzekać (działa tak samo dobrze jak CD-RW LG GCE-8320B przy nagrywaniu płytek CD) i nie mam problemu z nagrywaniem DVD (w zasadzie +R platinium/verbatim pastel) |
Cytat:
Ten dział forum w zasadzie w tej chwili jest o trzech nagrywarkach: Pioneer, Nec, Liteon ... A na temat Pioneera jest średnio jeden temat dziennie :czytaj: Czy potrzeba ci czegoś więcej? :| |
Podsumowując niejako wątek. Oddałem dziś nagrywarkę do testów do serwisu. Po przetestowaniu około 8 sztuk innych Liteonów, wyżej wymienione błędy wystąpiły we wszystkich. Testowane były na platformie Intela, tak więc odpada sugestia, że mają one jakiś związek z nForce'm.
Wynika chyba z tego, że - tak jak pisał wcześniej tytusdezoo - po prostu trzeba się przyzwyczaić do tego. :cool: godless |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:33. |