![]() |
Spokojnie. :taktak:
Pobierz i wgraj. http://codeguys.rpc1.org/firmwares/s...BYX2.stock.rar Restart. Powinno być dobrze. :) |
Cytat:
A nie STOCK :nie: |
Aha, jak probuje mu wgrac oryginalny firmware to patcher sie wiesza i win xp zamula...
|
Witam
Mam pewien problem :) Po przeczytaniu paru stron (tego tematu) postanowilem w swoim Sony DRU-710A zmienic firmware na ten z Lite-Ona :) Sciagnalem Omni Patchera, ten pliczek: http://codeguys.rpc1.org/firmwares/s...BS41.stock.rar, zrobilem wszystko jak na 2 stronce i wgralem firmware... Po restarcie oczywiscie juz nic nie dzialalo 8 ) Nagrywarka jest widziana jako Lite-On ale nic na niej nie da sie zrobic (fajnie :))... Moze byscie cos poradzili? Bo szkoda troche kasy (no dobra nawet nie troche :)) Z godziny na godzine mam coraz gorsze morale... :klnie: |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
ESPERANZA +4x z Geanta (po 10 na szpuli) palona na 1213@1633@1653CS07:
Disc Type DVD+R Book Type DVD+R Manufacturer AML Technology Media ID AML001 Protection System None Region 1,2,3,4,5,6,7,8 Capacity 4,38 GB Free Size 0,00 GB Free Blocks 0 Number of Layers 1 Linear Density 0.267 um/bit Track Density 0.74 um/track Maximum Read Speed 7,8x Maximum Write Speed 4,0x Current Write Speed 4,0x CLV Write Speed Performance Descriptor 1 4,0x CLV |
u codeguys jest i BSOS (1633) i CS09 (1653) patchowany pod niższe modele cchociaż oficjalna premiera tych biosów nastąpiła 24.12.2004
|
Nosnik:
Typ: DVD+R Book Type: DVD-ROM Producent: TDK Corporation [TDK z cake 10 szt. z Media Markt [Wroclaw]]] Media ID: TDK002 Pojemnosc: Maksymalna predkosc odczytu: 11,0x Maksymalna predkosc zapisu: 8,0x Nagrany: 4,0x CLV Nagrywarka: LiteOn SOHW 1633S [BS0S] (OmniPacher 1.3.8: opcje:"Increase DVD+/-R/R9/RW reading speed"; "Fix the "dead drive blink" / Enable cross-flashing"; oraz wprowadzajaca zalecane strategie zapisu ver. 2-13. Program: DVD Decrypter 3.5.1.0 Dane: Obraz plyty 3,9 GB [DVD-Video] Testy: KProbe v2.4.2 Wnioski: - Chyba spoko ten nowy BIOS-ik ;) |
Cytat:
|
Cytat:
dobre :D :spoko: |
Cytat:
sadze ze Zorg uzywa roxio 7 i dvdxcopy :), lecz moge sie mylic... :P 8 ) |
Witam ,jakim programem Zorg nagrywasz ?
Ja używam CloneDVD i : |
jeszcze jeden x16
|
juz dawalem w innym poscie
wyglada tak
|
Hi!
Dla zapalonych testerów: 1633_BS0S Ja na razie się wstrzymuję, mnie nieźle pali BS0R. Poczekam na opinie innych palaczy 8 ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:50. |