![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2004
![]() |
Liteon SOHW - 812S ratujcie
Witam
Wiem, ze temat byl poruszany 1000 razy na forum,ale bardzo poprosze o pomoc. Mam Liteon 812S.Gdy go kupilem 2 lata temu nie nagrywal plyt dvd na forum poradzono bym wgral soft do 832S.Problem sie rozwiazal i bylo ok. Natomist teraz jest dramat kilka tygodni nagrywa metoda bedzie nie bedzie.Np:nagrywamplyte dvd z danymi, podczas sprawdzania poprawnosci zapisu komputer robi zawias jak nigdy. Natomiast na plycie pojawiaja sie takie "rysy-smugi" zrobione po nagraniu. Co sie dzieje? Mial ktos cos takiego? Kupowalem rozne plyty tanie, drogie itd itd. Jak juz nagra ok i Nero pokazuje ze zapis sie udal sprawdzial poproawnosc i jest ok, to sie okazuje ze nie mozna skopiowac tego na dysk z plyty. Co robic to wina nagrywarki,plyty? Bardzo prosze o pomoc i przepraszam ze powielam temat. Vibra |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Mysle ze twoja nagrywarka juz zakonczyla swoj zywot
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=37448 a wobec tego jest jeszcze na gwarancji propozycja moja jest taka wgraj orginalny bios i oddaj do reklamacji a na 100% dostaniesz nową i to najnowszy model i nie pytaj jak to zrobić tylko użyj opcji SZUKAJ
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Chlopaki no browar sie nalezy!!!!!!!!!
Faktycznie kupilem rok temu i to 22 lipca ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmiana biosu = utrata gwarancji, wybór należy do ciebie.
![]()
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Kurcze to teraz nie wiem bo ona byla 812S ale nie nagrywala dvd i przeczytalem na forum ze zrobienie jakims programe 832S zalatwi problem i zalatwilo. To znaczy ze cos namieszalem?Przeciez na stronie liteona sa nowe biosy a w karce gwarancyjnej nie jest napisane ze nei moge nic zmieniac.Kupilem w sklepie komputronika ale nie z www.
|
![]() |
![]() |
#7 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wgraj któryś z oryginalnych biosów od 812S, IMO to załatwi sprawę.
![]() Edit: Na przykład ten: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...46&postcount=4 I dziękuj VIZZARDowi, nie mnie. ![]() i temu linkowi też dziękuj: http://forum.cdrinfo.pl/search.php ![]()
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 21.07.2005 o godz. 22:06 Powód: Dodałem linka z rozwiązaniem problemu. :D |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
hehe czy najnowszy model dostanie to nie wiem mnie za 451s pierwszym razem dali 451s a to bylo w czerwcu tego rokiu ;/
|
|