![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
![]()
Witam, jak w temacie mam owa nagryware, bios takze jak w temacie.
Chodzi glownie o to ze wspomniany OmniPatcher od CodeGuys zajmuje se tylko zabawami z plytkami DVD, a ja mam problem z CDR(tak w tych czasach i z taka nagrywara jeszcze ich uzywam ![]() 1.Jak osiagnac taki sam cel jaki umozlwia Omnipatcher dla predkosci przy CDR Nastepnie... na stronie producenta najnowszym biosem do mojego napedu jest VS0A, na stronie codeguys widnieje jednak link do biosu VS0B I teraz pare pytan a:Czy jest to ich bios "prywatny" czy moze jakis betatestowy Liteona b:Co wnosi nowego Podsumowujac jesli ktos zna i wie czym mozna zrobic to o co pytalem w pyt 1. bylbym zobowiazany za linki i jakis help na www a co do pytan a i b moze ktos uzytkuje albo posiada blizsze informacje bo z tego co widze na codeguys nie napisano ze jest to bios hackowany czy jakos specjalnie przerabiany Dziekuje za lekture i czekam na odpowiedzi-w razie pytan i watpliwosci oczywiscie zapraszam do dyskusji Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|