![]() |
Cytat:
ale z zabawniejszych rzeczy to w LTnFlashu nie bardzo ustawia samo wlasciwy naped do flashowania i przez pomylke sflaszylem swojego 165H-ale na szybkiego wgralem shaczony by CG-ch12(cichsze dzialanie) i drajw smiga w sensie odtwarza filmy i takie tam -no to tyle o 4 rano czlowiek jak sie pomyli to chyba normalne:) Czekam na wasze testy SV0B bo widze w jednym watku ala stick juz sie nimi wymieniacie |
Update tylko i gogogogo:)
ja ma ustawione tylko to i najlepiej mi pali: -autobitsetting -force-fallback -dead drive blink |
Cytat:
a Omni i cale te jego writing strategies na szybkosc i tu kurde dylemat - jakosc czy predkosc-autor CG3B stwierdza ze niektore napedy beda stawaly co jakis zeby rekalibrowac laser i takie tam inne pierdy,wspomina tez ze mozliwe sa pewne(spikes) na wykresach(stopy na rekalibracje lasera odzwierciedlaja sie na plytce i jakosci zapisu w tym miejscu?) co w sumie nie wiem czy swiadczy o bledzie-ja juz sam sie zamieszalem po takiej czytanej dniowce Aha i jednawazna kwestia Job:Update to oczywiste ale czy znznaczyc Update Boot Code |
no calkiem mozliwe ale trzeba po testowac i zobaczyc ale mysle ze dodali tylko nosniki:) ale moze cos po kabinowali kto wie:)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Tylko jeszcze trzeba by wiedziec czym tego bina wbic do nagry(tylko cos prostego bez ryzyka wduszenia niewlasciwego guzika)-omniego i tak uzyje w trybie "Apply recommended DVD meadia tweaks" no moze dam jeszcze opcje autobitsetting, na upartego moglbym po prostu uzyc gotowizny CG3B-zawsze mozna pozniej wrocic do poprzedniego biosu - szkoda tylko ze to wszystko jest takie zakrecone i probujac to ogranac mam zawroty-czuje sie jakbym musial drugi doktorat zrobic z zapisu cyfrowego... Dzieki wszystkim za to ze sie nie wkurzaja i nie krzycza czegos w rodzaju NTG RTFM itp bez urazy ale mozecie byc przedszkolankami albo nauczycielami z taka cierpliwoscia |
ja juz mam z oficjalnego biosu ze strony wyciagniety bin od kolegi @turboniego dla niego :piwo:
chcesz moge ci wyslac:) i przejedziesz sobie go omni |
Cytat:
|
moim zdaniem VS0B oficjalny to bedzie to samo co nie oficjalne VS0B ale moze sie myle ale waga oficjalnego VS0B jest tak sam co VS0A wiec pewnie tylko dodali nosniki i nic wiecej :(
|
Cytat:
|
Cytat:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=97590 jeszcze raz daje:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest już nowy omnipatcher !!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:15. |