Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.02.2004, 17:38   #1
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
aaaaaaaa co robic? nadal blad

Jak w temacie.. teraz kazda czyste plytke DVD+R, DVD-R, DVD-RW (tylko takie mam DVD+RW nie sprawdzalem) wywala blad:

F:/ jest niedostepne.
Niepoprawna funkcja.

Co robic? Co to ma byc? Stalo sie to po resecie w czasie nagrywania w programie Ulead PictureShow :[
Juz mam dosyc!! HELP ME!!
pozdro
Smartek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.02.2004, 01:20   #2
Mirek-1977
Pentium4ever

Data rejestracji: 06.12.2003
Mirek-1977 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
z opisu twijego problemu wnioskuję że masz Lite On już nie ważne który z każdym są problemy
Mam dla ciebie dwie rady

1. wypróbuj nagrywarę na innym kompie jeśli działe to postaw WINDĘ na nowo z najpotrzebniejszymi programami i sprawź; jeśli nie działa to od zazu do reklamacji - serwis jak sądzę nie będzie wiedział o co chodzi więc przyśle ci nową ale nie odbieraj jej ze sklepu dopłać nawet 200 jeśli trzba i wymień na PIONEERa , TEACa, a nawet na LG - dobrze zrobisz

2. powieś się ale nie na chaku od żyrandola - ja próbowałem, spadłem i złamałem nogę w kostce
Mirek-1977 jest offline  
Stary 10.02.2004, 21:38   #3
Maras2
Bywalec

Data rejestracji: 02.01.2004
Maras2 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
Jak w temacie.. teraz kazda czyste plytke DVD+R, DVD-R, DVD-RW (tylko takie mam DVD+RW nie sprawdzalem) wywala blad:

F:/ jest niedostepne.
Niepoprawna funkcja.

Co robic? Co to ma byc? Stalo sie to po resecie w czasie nagrywania w programie Ulead PictureShow :[
Juz mam dosyc!! HELP ME!!
pozdro
Ale o co ci chodzi? Chcesz koniecznie zobaczyć jak wygląda pusty plik? Mam LG i windows wywala mi to samo, ale z wypalaniem nie ma żadnych kłopotów, więc w czym problem? P.S. Nie sądzą, aby był to jakikolwiek problem z wypalarką.
Maras2 jest offline  
Stary 10.02.2004, 22:27   #4
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
przepialem wypalare na master i na razie jest ok
pozdro

ps - oczywiscie przed postawilem nowa winde i przypadkowo sformatowalem sobie nie ten dysk!!! ^_^ ^_^
Smartek jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: