![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2004
![]() |
Mam taki problem bo kupiłem kilkanaście płyt DVD Hawk i Esperanza. Przy próbie nagrania danych na te płyty wyskakuje komunikat "próba nagrania z prędkością ... nie powiodła się"
. Płyty te nie należą do najdroższych, ale nie wiem od czego to zależy bo kupiłem jeszcze tańszą płytę o nazwie "Tech Master" i normalnie nagrywa. Mam Lite-On DVDRW SOHW 1653S. Czy jest jakaś szansa żebym te płyty wykorzystał jeszcze tzn. czy zależy to od programu jakim nagrywam czy nagrywarki ... czy poprostu wszystkie te płyty, które kupiłem (ok. 20szt.) nadają się tylko do kosza?
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Hawkim i Esperanzy są do niczego. Nagrywaj na TDK, Verbatim, Platinum. Zmień też bios w nagrywarce na najnowszy.
|
|
|
|
|
#3 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chlopie litek i jakies shitowate nosniki
![]() czy ty wczesniej forum nie czytales ![]() litek lubi plusy i to markowe ![]() nawet jak nagrasz to z jakoscia tej plytki nie bedzie super i moze ci sie nie odtworzyc |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.02.2004
![]() |
hmm ... czyli szans nie ma żebym nagrał coś na te płyty na mojej nagrywarce? ... no to chyba zostaje tylko ---> k.o.s.z.
|
|
|
|
|
#5 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szanse moze sa na najnowszym biosie, ale nie twierdze ze pozniej ci sie to odtworzy
a ztego co piszesz to kompletna kicha Ostatnio zmieniany przez icemac : 16.03.2005 o godz. 16:34 |
|
|
![]() |
|
|