Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.07.2004, 18:25   #1
Wooody
Bywalec

Data rejestracji: 18.06.2004
Wooody w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Makowce łączcie się!

Witam.
Nagrywanie DVD to jeden z tych momentów, gdy żałuję, że nie mam PC Pod nogi właścicieli Macintoshów rzucane są kłody zarówno przez wytwórców nagrywarek, oprogramowania jak i samo Jabłko. Nic prostszego, niż wywołać popłoch wśród konsultantów technicznych pytając o współpracę z makiem nagrywarek innych, niż (tfu!) SuperDrive Pioneera. Wytwórca Nero (świetny program) ignoruje wogóle tę część komputerowego grajdołka. Wybór programów mizerny. Nawet bit-setting znajduje się poza zasięgiem Toasta!
Mam więc gorącą prośbę. Czy znajdzie się na Szanownym Forum (które jest dla mnie nieustającym źródłem inspiracji jakikolwiek poza mną użytkownik Maca? Jakie ma doświadczenia (bo moje są raczej traumatyczne) z wypalaniem DVD? za wszystkie informacje z góry dziękuję
Mój sprzęt: Mac G4 867, 1,5 GB DRAM, 320 GB HD, TDK 880N i NEC 2510A (wkrótce). Mac OS X Panther 10.3.4 (póki co).
Wooody jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: