Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.01.2005, 20:15   #1
tysszek
Registered

Data rejestracji: 25.01.2005
tysszek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mały problem

co noze byc przyczyna czegos takiego ze nagrywam sobie muzyke w formacie mp3 na plytke dvd i wkladam do mojego odwarzacza stacjonarnego a tam pisze NO DISK a jak ide do rodziców to chodzi normlanei jeszcze nie mialem z nim takich problemow zeby nie czytal plyt pirackich nagrywaych przez kogos tam gdzies tam ja sobie nagralem plytke a tu lipka! mam odtwarzacz firmy PANASONIC razem z kinem domowym i sie troszke podlamalem ze nie chce mi czytac moich mp3 na dvd bo na zwyklych plytkach czyta normalnie moze to byc wina rodzaju plyt?
tysszek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.01.2005, 20:54   #2
namor
Guru

Data rejestracji: 11.08.2003
namor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez tysszek
co noze byc przyczyna czegos takiego ze nagrywam sobie muzyke w formacie mp3 na plytke dvd i wkladam do mojego odwarzacza stacjonarnego a tam pisze NO DISK a jak ide do rodziców to chodzi normlanei jeszcze nie mialem z nim takich problemow zeby nie czytal plyt pirackich nagrywaych przez kogos tam gdzies tam ja sobie nagralem plytke a tu lipka! mam odtwarzacz firmy PANASONIC razem z kinem domowym i sie troszke podlamalem ze nie chce mi czytac moich mp3 na dvd bo na zwyklych plytkach czyta normalnie moze to byc wina rodzaju plyt?
poprostu nie wszystkie odtwarzacze DVD czytają mp3 z płyty DVD to samo tyczysię JPEG więc pozostaje Ci tylko zwykła CD-R
Stary 29.01.2005, 21:18   #3
tysszek
Registered

Data rejestracji: 25.01.2005
tysszek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez namor
poprostu nie wszystkie odtwarzacze DVD czytają mp3 z płyty DVD to samo tyczysię JPEG więc pozostaje Ci tylko zwykła CD-R
No wlasnie sie doczytalem ze nie czyta nastepujacych plyt: DVD-ROM, CD-ROM, CDV, CD-G, +RW, DVD-RW, CVD, SVCD, SACD, płyt wideo Dibx (to akurat wiedzialem) oraz photo CD troszke lipka bo jak bym chcial kupic 2 odtwarzacz to raczej nei podlacze pod niego zestaw głosników bo tu one maja w sobie wzmacniacz i zasilanei i dzie z subwowera i tam jest chyba caly sterownik http://www.panasonic.dk/servlet/PB/m...466/index.html <-- a wyglada tak i tu jest caly opis! ale jak bym teraz kupywal to bym byl madrzejszy
tysszek jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: