Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.02.2005, 18:13   #1
Zibi_61
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.02.2005
Zibi_61 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam problem z nagraniem DVD-R

Kupiłem płytki DVD-R firmy esperanza
przy próbach nagrania tej płyty nero i alkohol
pokazują błąd typu nie prawidłowy dysk
może wiecie o co chodzi bo ja nie inne lecą normalnie
Zibi_61 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.02.2005, 18:17   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
chodzi o DVD-R Esperanza.

na forum jest opcja szukaj.
ed hunter jest offline  
Stary 12.02.2005, 18:19   #3
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wiesz co... powiedzialbym ci, ale nie chce mi sie...

Tak jak tobie nie chce sie opisac dokladnie problemu...

Chcesz pomocy? Opisz dokladnie problem to na pewno ci pomozemy.

A co masz opisac? Domysl sie, albo sprawdz na forum jakich informacji potrzebujemy.

Boger jest offline  
Stary 12.02.2005, 18:29   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Realok
Wiesz co... powiedzialbym ci, ale nie chce mi sie...

Tak jak tobie nie chce sie opisac dokladnie problemu...

Chcesz pomocy? Opisz dokladnie problem to na pewno ci pomozemy.

A co masz opisac? Domysl sie, albo sprawdz na forum jakich informacji potrzebujemy.
to chyba nie było do mnie
ed hunter jest offline  
Stary 12.02.2005, 18:39   #5
Zibi_61
Nowy na forum

dokładnie opiszę typ płyty, po prawej stronie pod pojemnością 4,7 ma dopisek video pod tym 120 min sp i 240 min lp prędkość zapisu x4 w momencie rozpoczęcia zapisu reakcja programów nagrywających to błąd tak jakby format tego dysku był innego typu tak jakby nagrywarka nie potrafiła znależć początku płyty nie wiem jak to inaczej opisać nie wiem czy może jest to jakaś seria felerna
Zibi_61 jest offline  
Stary 12.02.2005, 18:43   #6
knydel
God Father

Data rejestracji: 29.11.2004
knydel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dobre

PS
Przydałyby się jeszce jakieś info o twojej nagrywarce
Stary 12.02.2005, 18:52   #7
Zibi_61
Nowy na forum

lite on sohw-1653S
Zibi_61 jest offline  
Stary 12.02.2005, 20:48   #8
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wgraj bios CS0C do tej palarki.Problem nagrywania tej esperki zniknie. A tak wlaściwie to te płytki to szajs - kup inne lepszej marki.
Stary 12.02.2005, 21:30   #9
Ceki
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.02.2005
Ceki zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak zwykle problem z Lite-onem dobrze że go nie kupiłem, bo miałem taki zamiar
Ceki jest offline  
Stary 12.02.2005, 23:25   #10
maxxis
Bywalec

Data rejestracji: 17.08.2003
maxxis zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie wina nagrywarki, lecz nosnika
niestety nie wszystko co tanie jest dobre, a esperanzy nie ciesza sie dobra popularnoscia
ja osobiscie dla siebie nagrywam na verbatimkach (po 1.8-2.4zl) i tdkach
maxxis jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: