![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.03.2005
![]() |
LG4163B - czy to normalne??
siema all
mam pytanie, zakupilem dzisiaj ta nagrywareczke i narazie wszystko smiga wypalilem 1 DVD - RW TDK wszystko gra, firmware jaki byl od razu to A102. Otóż problem w tym ze jak wsadzam obojetnie jaka plyte CD i DVD kiedy naped rozpedzi sie maxymalnie nie moze przestac krecic plyty!! Kreci i kreci, czekam az przestanie ale dalej kreci :/ mam w drugim kompie Liteon i normalnie sie zachowuje, kiedys mialem CDRW Teac i takze normalnie sie zachowywal tzn po jakims czasie przestawac krecic plytke czyli odpoczywal ![]() A ten zachowuje sie dziwnie nawet jak resetuje kompa to plyta dalej sie kreci max, a tak nigdy nie mialem na zadnym dotychczas cdromu, cdrw dopiero ten dziwnie sie zachowuje! Czy u was tez to samo wystepuje?? Troche mnie to denerwuje, ze tak kreci no i wkoncu halas tez oddaje bo jak juz zacznie z max speed to dosyc slychac A i przypomne ze zrobilem uptade biosa na A104 ale to nic nie pomoglo !!! ![]() z gory dzieki all, Pozdro |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|