Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.03.2006, 14:03   #1
latvia
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.03.2006
latvia w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mój napęd nie czyta wszystkich płyt.

Jak w temacie, już miałam coś podobnego w miom starym kompie. Teraz mam około rok czasu LG DVD-ROM GDR8163B. I tak było, kopiowałam płytki audio z czytnika DVD na nargywarkę CD LG i w pewnym momencie DVD zaczął po włożeniu płytki cykać po kilka razy i w ogóle płytek audio i nagrywanych nie znajduje. A do pewnego momentu czytał wszystko. Oryginalne odtwarza, w czym rzecz
Jestem więc zmuszona kopiować płytki tylko za pomocą nagrywarki, może ktoś podpowie jakiś dobry program do tworzenia obrazów płyt audio. Ważne dle mnie, by nie konwertował tych plików, bo zależy mi na tym, żeby nie nastąpiła jakakolwiek utrata jakości dźwięku. W Nero nie znalazłam takiej opcji a w iTunes da się zrobić obraz, ale w formacie ACC audio file i nawet nie wiem czy jakaś konwersja nastąpiła. Nie wiem, czy to jest to samo co zwykłe audio.
Z góry dziękuję za pomoc
latvia jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: