![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podaj proszę jeden model stacjonarnego odtwarzacza dvd obsługującego standart mp3 data dvd (oczywiście wraz z linkiem do opisu). || P.S. Jak rok temu kupowałem swój odtwarzacz dvd to na 50 modeli dostępnych w sklepie żaden tego nie obsługiwał.;) |
Cytat:
i Nero wystarcza :spoko: do wypalenia Cytat:
|
P***322;yta z mp3 nagrana dla DVD powinna by***263; nagrana z zamkni***281;ta sesj***261; polecam program Ashampoo Burning Studio 6 banalny w obs***322;udze
|
Nie istnieje coś takiego Mp3 data dvd i dlatego w ten sposób żaden odtwarzacz dvd nie odczyta mp3 z dvd choć z cd czyta bez problemu.
Isnieją programy za pomocą których można nagrać płytę dvd audio z plików mp3, płyta tak nagrana wygląda jak standartowy dvd z filmem. Osobiście polecam Apollo Audio DVD Creator, lecz jest on niestety płatny.:\ Link do wersji trial:http://www.createdvd.net/audio_dvd_creator.htm |
MP3 na DVD5 na domowym DVD
Mam pytanko dlaczego nie moge odczytac z mojego stacjonarnego odtwarzacza DVD (kino domowe) plytko wypelnionej 4.7 gB muzyka ?? Odtwarzacz obsuguje mp3 wiec nie wiem o co chodzi :( a tak pozatym to plytki 700mb czyta bez problemow !! wiec nie wiem w czym jest problem ?? Serdecznie prosze o pomoc :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |