![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.04.2007
![]() |
Muzyka w formacie cda
Nie wiem, czy taki temat już był, jeśli tak to przepraszam.
Mam takie pytanie: mam płyte dvd z muzyką w formacie cda. Czy jest jakaś możliwość, żeby zgrać piosenki na dysk i od razu do formatu MP3? Próbowałam to zrobić Audiograbberem, ale się nie dało ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eac
![]() |
#3 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
easy cdda extractor, czy jakos tak (chyba)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
nie bardzo... Eac w ogóle nie znalazł plików audio na płycie, a Easy CD-DA Extractor zgrał mi to jaki 1 piosenkę... a wiecie, chciałam każdą osobno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CDex? Bezplatny.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
próbowałam. on tez nie widzi audio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Głupi Yasio
Na plycie DVD, nie powinno byc muzyki w formacie *.cda!
Popatrzylem na swoje plyty i dzwiek jest zaszyty w pliku. Otworz plyte i wklej screena. Dodatkowo mozesz wkleic widok z jakiegos programu podanego przez poprzednikow.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
sytuacja wygląda tak:
ale w sumie to już dałam radę z tym kumpel mi to na cd zgrał bo sama nie dysponuję nagrywarką... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Głupi Yasio
Yo
![]() A jaka litere ma twoj naped? Y? - dziwne ![]() Jak nie podasz programowi w jakim napedzie jest plyta - no to jak chcesz cokolwiek zrobic?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
no mój napęd ma literę Y poza tym jest tylko jeden więc program sam doskonale wie gdzie ma szukać, to chyba logiczne -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
cda to tylko skroty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Głupi Yasio
OK!
Powiedz mi zatem, gdzie masz reszte alfabetu? D: E: F: ![]() Zajete sa przez dyski? napedy? niewiadomoco? cholerawieco? Gdzie sa te literki i dlaczego ich nie ma, a naped ma litere Y:?? Czy to z powodu przekonan politycznych, religijnych, obojniaczych naped ma Y?? Dlaczego - w jakim celu i przeciwko komu??
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy na forum
![]() |
Jak juz koniecznie musisz wiedziec:
a - dyskietki c, d - dyski pozostałe to dyski wymienne a napęd mam y i co z tego? to chyba moja sprawa nie uważasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|