![]() |
Fat
|
a partycja jest na ntfs?
kupuj Verbatim, TDK, Sony... chocia***380; na dzie***324; dzisiejszy to ju***380; trudno powiedzie***263;... :ysz: |
4,36 GB (4 687 134 720 bytes).Jest to tak jakby volumen, ktory po podmontowaniu jest normalnym dyskiem.Dlatego nie chce dzielic go na 2 GB czesci-wymagaloby to oddzielnego montowania.Proby robilem pod win XP i win serwer 2003.Pod win98 wcale pliku nie widac.
Wracajac do mojego wczesniejszego pyt. w tym watku-jakie DVD-R polecacie.Wiem, ze to temat rzeka i kazdy ma swoje typy-pewnie jakies firmowki i tyle? |
a tak w og***243;le, to jaki rozmiar ma ten plik?
|
nagrywam bez multisesji
|
Cytat:
:D |
Ostatnio maialem benq (chyba nie ma znaczeniqa czy + czy - jesli uzywam ich tylko na komp?)- wydaly mi sie ok
Zamierzam kupic packa 50 szt. jakie polecacie plyty DVD ? |
Kup lepsze p***322;yty - by***263; mo***380;e problem zniknie. :]
|
nagrywarka LG GSA-4167B, plyty media-tech DVD-R 8x,Nero OEM 6.6.0.9
|
Sugestie: napisz co***347; wi***281;cej - jaka nagrywarka, jakiej marki p***322;yty, jaki system operacyjny, jaki program do nagrywania.
:pytanie: |
zmieni***263; p***322;yty, zmieni***263; nagrywark***281;, sprawdzi***263; czy system nie prosi si***281; o format....:D
|
nagranie 1 pliku
cze
Mam problem z prawidlowym nagraniem 1-dnego pliku i rozmiarze o kilkanascie MB mniejszym niz max pojemnosc plyty DVD.Plik jest nagrany (przed nagraniem nero pokazuje komunikat, ze w niektorych syst.oper. moga byc problemy z plikami wiekszymi od 2 GB) poprawnie, lecz mam potem problem z otwarciem go.Efekt jest taki, ze raz w podkatalogi w pliku da sie wesjc raz nie.Ogolnie jest jakis problem.Zepsulem tak pare plyt.Wpadalem na pomysl wykonania wpierw iso tego pliku i potem nagrania go lecz nic to nie dalo.Jakies sugestie? :sciana: pozdroo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |