![]() |
No zgadza sie , 851 jest lepszym modelem znajomy to ma i sobie chwali, że ładnie nagrywa zresztą porównywałem wykresy w DVD NERO SPEED i z 851 były idealne , żadnych poszarpanych, więc nie zgodzę się ze stwierdzeniem żę to taki urok Litonów !!!
Przy okazji Szef sklepu PTR próbował naciągnąć mnie na zapłacenie za testowanie sprzętu, ponieważ nie wierzyli żę sprzęt jest niesprawny , testowali go na sklepie, musieli nagrać płytkę za 3.90 zł i odziwo te najlepiej wychodzą. Potem jak testowałem przy panach z PTR dvdrw verbatima to wogóle był ERROR. Ewidentnie coś jest nie tak, zresztą z każdej płyty jaką testowałem mam zapis testu. Więc nic nie jest wyssane z palca. Kierownik próbował naciągnąć mnie na zapłącenie za testowanie sprzętu, dobrze że obok stał drugi Pan sprzedawca, (który jakoś dla mnie jest poważniejszą osobą) i przekazał Kierownikowi że nic nie muszę płacić bo sprzęt faktycznie jest niesprawny. Trochę mnei ten incydent zdenerwował... DRUGI ZWALONY FABRYCZNIE MODEL... trzeba zacząć działać!!! pozdrawiam ... i wszystkich którzy w poprzednich postach nie byli za mną pozdrawiam jeszcze bardziej |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |