![]() |
wiec mam server 2k3 ang i:
1) nagrywam na 451@812 dvd - chodzi ok 2) cd-r tez sie nagrywaja 3) sonic mydvd wywalil cos przy instalce ze nie ruszy pod serverem - ale dziala... |
Cytat:
a druga sprawa to co to za porównanie Cytat:
Jak dobrze pamiętam to pisałeś że masz słabego kompa to postaw Se na nim servera 2003 a zobaczysz do czego zdolny jest jeszcze ten twój komp |
marceli ty jstes z kochlowic w rudzie slaskiej ? :> bo jak tak to ja jestem z goduli :> heh niestety al win 2003 to takie same ***... jak NT czy ME... polecam XP :P
|
Cytat:
A ASPI można znaleźć chociażby tu Pozdrawiam Marcin Lubojański (teraz z Opola, ale orginalnie z Kochłowic :P ) |
hm... zmien windowsa... ale ja szukam mnowszego ASPI bo mamn jakiegos straego :> ma ktos ? :>
|
Cytat:
Na stronie Adapteca też ani słowa o Windowsie 2003. No ale pewnie nie pozostaje mi nic innego jak zainstalować i modlić się żeby wszystko działało poprawnie. |
ma ktos najnowsze ASPI ? :O bo sie nie umie doszukac ;) heh
|
Cytat:
A co do programów do nagrywania - jest jakiś bezpłatny program który sobie radzi z nagrywaniem płytek DVD pod Windowsem 2003?? |
Cytat:
|
a jaki jest sens wkładania nagrywarki DVD do serwera, a jeśli nie do serwera, to jaki jest sens instalowania 2k3 na "nie serwerze"?
|
nie ma najmniejszego problemu z nagrywaniem pd Windows 2003 Server ale dołączone oprogramowanie do nagrywarki Sonic MyDVD nie działa oraz co zauważyłem że InCD też ma problemy a pozostały soft jak Nero , Alcohol czy DVD Decrypter działają prawidłowo
|
Ja nagrywałem DVD-/+R/RW pod Windows 2003 w Nero 6.3.0.3 bez żadnych problemów.
|
Cytat:
|
No ja cd-r(w) też moge nagrać bezproblemowo. Schody zaczynają się przy DVD.
To jest sens instalować ASPI jeśli nic tego później nie wykrywa? Nie kwapię się do tego bo pewnie musiałbym później uruchomić komputer na nowo, a to oznacza zostanie w pracy po godzinach :P |
Cytat:
A jak nagrać DVD pod win 2003? Nie wiem, nie mam nagrywarki DVD :), poczekajmy na specjalistów, ale myśle, że normalnie. Przynajmniej nagrywarka cd-r(w) działa mi poprawnie. Nero, Alcohol 120% działają prawidłowo. pzdr |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:55. |