![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.05.2003
![]() |
Nagrywanie gier ISO i filmów...
Jestem nowy na tym forum.
Witam Wszystkich i proszę o pomoc.Kupiłem nagrywarkę DVD, ale nie wiem jakich programów najlepiej używać.Chodzi mi o wypalanie gier z plików ISO.Czy Alcohol120% się nadaje, czy lepiej NERO-a może zupełnie inny program?A kopiowanie filmów z dysku twardego-także w Nero? Jaki program byście drodzy forumowicze polecili? Na razie próbowałem mojego Lteona 1653 do wypalanie CD-r i CD-RW.Suuper wypala i jestem bardzo zadowolny(cichy napęd, jak na razie bezbłędny) Z góry dziękuję za pomoc. ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.06.2004
![]() |
Wydaje mi się iż ALCOHOL i Nero powinny Ci wystarczyć w zupełności choć do nagrywania filmów mógłbyś zaopatrzyć się np w DVD Decrypter
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
Wydaje mi się iż ALCOHOL i Nero powinny Ci wystarczyć w zupełności choć do nagrywania filmów mógłbyś zaopatrzyć się np w DVD Decrypter
Zgadzam sie z kolegą dodal bym jeszcze do wyboru Shrinka. Film należy najpierw zripować na dysk, a potem nagrac. Zwyklą kopią DVD tego nie zrobisz i film bedzie bleee Pozdro |
![]() |
![]() |
|
|