![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
![]()
Witam,
Przedwczoraj zakupilem LG GSA-4081b.. Nagralem juz kilka plytek dvd-r i wszystkie chodza bez problemow. Problem pojawil sie dzis.. gdy zachcialo mi sie nagrac dvd-rw. zakupilem dwie esperanzy dvd-rw rzecz jasna.. i tu sie zaczelo.. okazuje sie ze naped widzi te plyty jako dvd-r a nie dvd-rw.. Sprobowalem jedna nagrac i wysypala sie po 10 sekundach, ale przeciez to rw mysle sobie wiec zaraz sie wyczysci plytke i ok, ale nie do konca..bo nie darady jej wyczyscic ![]() Polecialem i kupilem TDK DVD+RW.. naped zachowuje sie tak samo, plytke widzi jako dvd+r i nie mozna jej wykasowac ![]() Dodam jeszcze ze plytki probowalem nagrac NERO 6.3.0.3 Prosze wszystkich o pomoc..co moze byc przyczyna ze nagrywarka nie widzie plytek dvd +/- rw ?? i najwazniejsze jak zmienic ten stan rzeczy ?? btw. gdzies na forum przeczytalem ze moze byc to przyczyna tego ze nagrywarka moze byc podlaczona do kompa tasma 80-zylowa.. a powinna 40-zylowa, ale pojecia nie mam ile w tym prawdy. PROSZE O POMOC... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
a jest ktos na forum kto posiada te sama nagrywarke co ja (lg gsa-4081b) ?
moze bylby mi w stanie pomoc ![]() prosze o kontakt wszystkich posiadaczy ww wypalarki |
![]() |
![]() |
|
|