Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.10.2005, 23:32   #1
NeoniX
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.10.2005
NeoniX w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Nagrywanie sygnału TV na dvd

Witam
Planuje kupić nagrywarkę DVD i mam juz upatrzony model, chciałbym sie tylko dowiedzieć czy istnieje mozliwość zmuszenia nagrywarki, żeby sygnał odbierany z karty TV był bezpośrednio nagrywany na płyte DVD. Jeżeli jest to możliwe prosiłbym o link do strony gdzie jest to opisane bądź krótki opis co jest potrzebne. Dziękuje za pomoc.
NeoniX jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.10.2005, 21:05   #2
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Witam wiem ze w nero jest opcja przechwytywania video ale zeby bezposrednio nagrywał to watpie... Raczej sie nie da najpierw musisz zgrać na dysk a dopiero potem na dvdrw a tak nawiasem to jaka nagrywarke chcesz kupić ??
pozdrawiam

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline  
Stary 05.10.2005, 10:41   #3
LED
Bywalec

Data rejestracji: 03.06.2003
LED zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Aplikacja Win Fast PVR dolaczana do karty TV winfast 2000 expert Leadteka umozliwia taki zapis. Aplikacja jest na steonach leadteka mozna sprobowac z inna karta tv.
LED jest offline  
Stary 06.10.2005, 10:36   #4
NeoniX
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.10.2005
NeoniX w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jestem pewien ze będzie to LG tylko nie wiem czy model 4163 czy moze kupic juz 65 bądz 67, duzych różnic nie ma w cenie, a w parametrach z tego co widze to tylko formatów w nowszych jest wiecej, ale z drugiej strony nie są jeszcze tak dobrze sprawdzone jak 63, i jest na ich temat mało opisów użytkowników. A jeszcze sprawa z kartą, i oprogramowaniem, moja karta to PIXELVIEW PLAY TV PRO, program WINFASTA PVR nie chce wykryc mi urzadzenia do odbioru wiec chyba nie będzie działał z moją kartą (albo powinienem zrobić coś o czym jeszcze nie wiem) wiec może jakieś inne propozycje?

Ostatnio zmieniany przez NeoniX : 06.10.2005 o godz. 11:51
NeoniX jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: