![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.10.2005
![]() |
![]()
Witam
Planuje kupić nagrywarkę DVD i mam juz upatrzony model, chciałbym sie tylko dowiedzieć czy istnieje mozliwość zmuszenia nagrywarki, żeby sygnał odbierany z karty TV był bezpośrednio nagrywany na płyte DVD. Jeżeli jest to możliwe prosiłbym o link do strony gdzie jest to opisane bądź krótki opis co jest potrzebne. Dziękuje za pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Witam wiem ze w nero jest opcja przechwytywania video ale zeby bezposrednio nagrywał to watpie...
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.06.2003
![]() |
Aplikacja Win Fast PVR dolaczana do karty TV winfast 2000 expert Leadteka umozliwia taki zapis. Aplikacja jest na steonach leadteka mozna sprobowac z inna karta tv.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.10.2005
![]() |
jestem pewien ze będzie to LG tylko nie wiem czy model 4163 czy moze kupic juz 65 bądz 67, duzych różnic nie ma w cenie, a w parametrach z tego co widze to tylko formatów w nowszych jest wiecej, ale z drugiej strony nie są jeszcze tak dobrze sprawdzone jak 63, i jest na ich temat mało opisów użytkowników. A jeszcze sprawa z kartą, i oprogramowaniem, moja karta to PIXELVIEW PLAY TV PRO, program WINFASTA PVR nie chce wykryc mi urzadzenia do odbioru wiec chyba nie będzie działał z moją kartą (albo powinienem zrobić coś o czym jeszcze nie wiem) wiec może jakieś inne propozycje?
Ostatnio zmieniany przez NeoniX : 06.10.2005 o godz. 11:51 |
![]() |
![]() |
|
|