Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Nagrywarka DVD do 250zł ? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/nagrywarka-dvd-250zl-43856/)

legion 04.12.2004 21:54

Cytat:

Napisany przez Mane
Tylko NEC

kolego daj spokuj uzasadni a nie "tylko nec" czuc w tym fanatyzm:D

Mane 04.12.2004 21:59

ooo a tej firmy to nie znam :P

AleX69 04.12.2004 22:02

Cytat:

Napisany przez Mane
ooo a tej firmy to nie znam :P

my ciebie tez ... wiec twe zdanie malo sie TU liczy :jezyk:

Mane 04.12.2004 22:06

Musze cie zmartwic to nie jeste tylko moje zdaniam a jesli chodzi o fanatyzm to nie posiadam takiej nagrywarki, ale w swoim przedziale cenowym z NECiem (3500) moze konkurowac tylko Pioneer 108, no i moze .... NEC 3520, ale to na razie wielka niewiadoma. NEC 3500 pali bardzo dobrze i szybko na tanich nosnikach, nie jest jak grymasna jak chociazby Lite-On'y.

AleX69 04.12.2004 22:10

Cytat:

Napisany przez Mane
... nie posiadam takiej nagrywarki, ... NEC 3500 pali bardzo dobrze i szybko na tanich nosnikach, nie jest jak grymasna jak chociazby Lite-On'y.

ta super!!!!
przestan albo niech ktos go u$pi bo dostane zajaduf ... :rotfl:

Turboni 04.12.2004 22:13

Cytat:

Napisany przez Mane
Musze cie zmartwic to nie jeste tylko moje zdaniam a jesli chodzi o fanatyzm to nie posiadam takiej nagrywarki, ale w swoim przedziale cenowym z NECiem (3500) moze konkurowac tylko Pioneer 108, no i moze .... NEC 3520, ale to na razie wielka niewiadoma. NEC 3500 pali bardzo dobrze i szybko na tanich nosnikach, nie jest jak grymasna jak chociazby Lite-On'y.

no to super :D

legion 04.12.2004 22:17

Cytat:

Napisany przez Mane

no to po co piszesz jak jej nie posiadasz ze jest dobra :>

Mane 04.12.2004 22:24

Cytat:

Napisany przez legion
no to po co piszesz jak jej nie posiadasz ze jest dobra :>

Bo jej uzywalem i mam porobnanie chociazby z shitonami. Nie trzeba posiadac ba wlasnosc mercedesa, zeby stwierdzic ze jest lepszy od trabanta :>

Turboni 04.12.2004 22:28

ale po co prowokujesz awantury :>

kazdy ma co lubi wiec to jest jego wybor wiec o co ci chodzi :>

Mane 04.12.2004 22:29

Cytat:

Napisany przez Turboni
ale po co prowokujesz awantury :>

Nic nie prowokuje, Koles napisal jaki palnik, wiec odpisalem ze polecam NEC.

dla mnie EOT

legion 04.12.2004 22:31

Cytat:

Napisany przez Mane
Bo jej uzywalem i mam porobnanie chociazby z shitonami. Nie trzeba posiadac ba wlasnosc mercedesa, zeby stwierdzic ze jest lepszy od trabanta :>

wiesz takie wypowiedzi same swiatcza o tobie wiec ok A jest super B jest do dupy moze czas na konstruktywne podejscie
"x-ja cie no co ty naprawde":>
"y-no naprwde najlepsze ":)
"x-skad wiesz ???":>
"y-no bo wiem i koniec!!!! " :D

Mane 04.12.2004 22:34

Palilem sporo plyt na Liteonach (roznych) i wiekszosc plyt nadawala sie do kosza, niby nagrywaly sie ok, ale przy odtwarzaniu wystepowaly bledy. Takie sa obecnie realia, NEC nie ma konkurencji w tej chwili.

Turboni 04.12.2004 22:34

ok napisales ze nec ale wypadaloby uzasadnic :> - pozniej to zrobiles ok :)
a co do slabych nosnikow tez litek je potrafi ladnie palic wiec jak dla mnie to kwestia gustu co kto kupi poniewaz nagrywarki tych firm i nie tylko sa juz na bardzo wyrownanym poziomie i to jest kwestia sympatii do firmy bardziej :>

legion 04.12.2004 22:36

Cytat:

Napisany przez Mane
Palilem sporo plyt na Liteonach (roznych) i wiekszosc plyt nadawala sie do kosza, niby nagrywaly sie ok, ale przy odtwarzaniu wystepowaly bledy. Takie sa obecnie realia, NEC nie ma konkurencji w tej chwili.

tak to znaczy niema mocnych na nia chyba plex tez wysiada no jasne przeciesz to nasz poczciwy dziarski nec :>

Mane 04.12.2004 22:37

Cytat:

Napisany przez Turboni
ok napisales ze nec ale wypadaloby uzasadnic :> - pozniej to zrobiles ok :)
a co do slabych nosnikow tez litek je potrafi ladnie palic wiec jak dla mnie to kwestia gustu co kto kupi poniewaz nagrywarki tych firm i nie tylko sa juz na bardzo wyrownanym poziomie i to jest kwestia sympatii do firmy bardziej :>

Zgadziam sie, opisalem moje odczucia, koles sam wybierze co mu bardziej bedzie pasowac, do niczego nie zmusza, w koncu to jego klepaki.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:06.