![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2004
![]() |
dvd-r zabezp... co jest grane?
witam!
Moja kopia bezpieczeństwa film na dvd-r odbiera idealnie na stacjonarnym dvd, natomiast nie mogę otworzyc go na kompie.Alkohol widzi go jako plik o rozmiarze 2kb, Clone ,,jako niezfinalizowaną płytę, shrink, dercrypter, nero, isobuster jako no disc.Proszę o pomoc,dziekuję. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czym nagrywana? ![]() Jakim programem? ![]() Z jaką prędkością? ![]() W czym odtwarzana na kompie? ![]() Na jakiej stacjonarce odtwarzasz? ![]() Jaki jest numer do twojej dziewczyny? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2004
![]() |
1 Mediastore 1- 4
2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 Komp...kolegi, szwagra, i sąsiada ---- Lg, liteon,samsung.--- no disc 6 recorder DVD Panasonic DMR 60 odtwarza bez zarzutu 7 0700 555 555 555 555 555 555 555 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie wiem co o tym myśleć ![]() Mediastore - to do tej pory podstawki pad kawę, a nie płyty ![]() LG, Samsung - nie dziwię się, ale Liteon? ![]() Poza tym jeżeli to twoja kopia bezpieczeństwa, To nie wiesz kto ci tę kopię robił i na jakim sprzęcie? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
oj kurna tematy pomylilem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
Witam
Ja mam podobny problemik po nageaniu na -r dolaczonej plytki do nagrywary (liteon 832s) po nagraniu u mnie nie widzi plyty w programie w ktorym nagralem (nti cd/dvd maker) wyswietla ze jest nagrane 4gb (z groszem) i jest aktywne okienko zamykania sesji ale nie daje sie zamknac. alkochol wskazuje glupoty. Na stacionarnym filmo sie odtwarza ale nie ma mozliwosci obslugi menu, wszystkie czesci same przejda to film zacznie sie odtwarzac. Na dvd-romie na kompie kumpla plyte widzi ale mozna tylko odtwarzac pojedyncze voby calosc nie chce wystartowac. I gdzie jest w takim razie blad? W programie do nagrywania? |
![]() |
![]() |
|
|