![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
po prostu nie przekonuje mnie firma bez uznanej marki - np myszki a4tech, trust czy inne takie moga miec taka sama rozdzielczosc dpi,wiecej dodatkowych przyciskow,dluzej trzymajace baterie niz logitech ale i tak wiadomo, ze co firma to firma Cytat:
Cytat:
cos insynuujesz bo jeszcze nie doszedlem do tego aspektu? ale nie sadze zeby ta wiedza mi byla potrzebna || |
Cytat:
|
Ogólnie:
Jeżeli tak bardzo kierujesz się markami, a nie opiniami userów je użytkujących To chyba płytki markowej firmy TDK będą idealne do twojego Asusa, prawda? :> Tylko żebyś sie nie zdziwił jak naprodukujesz przepięknych podstaweczek :D Czasy markowości juz dawno minęły niestety lub stety I markowość nie jest nabyta a wyrabia sie ją Jedne marki przemijają lub schodzą na psy Inne marki dopiero zaczynają powstawać Ze swojej strony życzę, że by to twoje solidne wykonanie zewnetrzne z wysokiej jakosci materialow Nagrywało chociaż poprawnie :taktak: :D Cytat:
|| |
Cytat:
|
Cytat:
http://animalia.pl/sklep.php?kat=41 Super Benek Compact jest po przystepnej cenie || mam nadzieje,ze slowo 'disc' na koncu bynajmniej nie przypadkiem zostalo pominiete 8 ) Cytat:
teraz uzywam cd-r media-store za 50gr i zadna sie nie zmarnowala :cool: Cytat:
Cytat:
|
Mialem swego czasu asusa 1608 p i odpowiadajacego mu pionka 109 . Tak totalnego shitu niepotrafiacego nagrac poprawnie plyt dvd+r (tdk,verbatim,ricoch,platinum) nie widzialem.
Firmware zmienialem trzy razy na nowszy i zadnej poprawy, x4 prawie dobrze, x8 na plytce kola o roznym odcieniu fatalna jakosc zapisu, x16 plytki nie do odczytu. W koncu kupilem hitachi-lg gsa 4163b z ktora nie mam zadnych problemow, pozniej dolaczyl do niej benq 1620pro z ktora tez nie ma zadnych problemow. Wiec marka (2) to nie wszystko jak sie niektorym wydaje ... |
Cytat:
To bardzo względne pojęcie Jak dla mnie płyty Asus wcale nie są najlepsze :nie: I na pewno nie tylko dla mnie :nieee: A takie sformułowania, że coś jest najlepsze to albo z KŚ albo z piaskownicy albo z sekty Radzę przestać wierzy w Harrego Pottera i zacząć słuchać opinii użtkowników jakiegokolwiek sprzętu :czytaj: Prawda @Bueno? :mruga: :czar: |
Prawda @VIZZARD ;)
|
Cytat:
a juz mialem ja kupowac 8 ) slyszalem o tym,ze niektore nagrywarki maja problem z wypalaniem odpowiednio + lub - na razie nie mam doswiadczenia w dvd-r wiec jaka jest roznica miedzy + lub - poza tym,ze + jest chyba nowszy,dlaczego ty nie poprzestales na - ? i co mozesz powiedziec w tej kwestii o omawianym necu? lub po prostu trafil ci sie felerny egzemplarz,nie chce sie chwalic ale mam MB i cd-rom asusa, a cd-rw teac i wszystko jest bezawaryjne 8 ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
@Bueno - a kiedy przymierzales sie do kupna tych nieszczesnych napedow z jakimi opiniami sie spotykales o nich?? |
@tomal kupuj samsunga :zespol:
Teraz serio, Asus będzie nagrywał i może okazać się fajnym napędem, ale czy na dzień dzisiejszy jest to dobry wybór, wątpię. Moje typy : BenQ 1640 lub 1620, LG 4163 no i może Pionner 110 choć na jego temat jeszcze nie wiele wiemy. Pierwsze trzy sprawdzone dogłębnie :spoko:, odpowiednie tematy na forum. |
Cytat:
|
Cytat:
Znowu żwirek dla kotów! :D Chyba poza kasą, którą ci ludzie dostają za reklamowanie Benka Musi być chyba coś jeszcze ... :> :mruga: |
VIZZARD, nie namawiaj na BenQ. To nuda będzie jak wszyscy będą mieli Benka :P
A tak możemy liczyć na testy innych palników, porównania... I może za kilka miesięcy pojawi się nowa gwiazda, która przyćmi Benka :P |
Cytat:
:mruga: |
No dobra!
To brać Samsungi! :fala: :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:29. |