![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.09.2004
![]() |
Nagrywarka DVD nie kasuje małych płyt CDRW
Witam.
Po raz pierwszy zabieram głos na tym forum i mam nadzieję,że ktoś znajdzie jakieś remedium na mój problem.Otóż niedawno kupiłem nagrywarkę DVD f-my Cibox:http://www.ciboxcorp.com/web01/angla...s/dvd16x-a.htm niestety nie mogę na niej skasować małych płyt CD-RW 210 MB.Kasowanie trwa i wyskakuje komunikat "nie można skasować nośnika" Próbowałem w Nero,w CloneCD,Alkoholu i to samo.Może ktoś zetknął się z takim problemem i zna jego rozwiązanie? Pozdrawiam Deneb |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A Firmware Upgrade robiles ?? http://www.ciboxcorp.com/web01/anglais/support.htm
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Nagrywarka CD RW prawidłowo je kasowała.Aha.Nagrywałem na tej nagrywarce te małe płytki,ale było to kilkadziesiąt MB i płytka była czysta. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
275 , tak , że chyba nie czyścili sobie magazynu. Firma nie jest znana (przynajmniej ja się z nią nie zetknąłem),ale skoro teraz stoi za 275 to może nie jest najgorsza. Jeżeli do niczego nie dojdziemy to spróbuję napisać maila do producenta (tak postąpiłem w przypadku mojego terminala ISDN i dużo mi to pomogło-poradzili).Ale co rodacy to rodacy, po co szukaćpomocy u chińczyka czy innego tam, jak mogę znaleźć nad Wisłą? Dzięki za odzew i pozdrawiam Deneb |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
niektore nagrywarki jzu tak maja ze nie lubia malych plytek , wiec moim zdaniem z tych plytech na tej nagrywarce juz nic nie bedzie
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Witam wszystkich!
Wracam do tego tematu,bo problem zostal rozwiazany,a komus moze sie to przydac. Okazalo sie,ze problem stwarzal program InCD.Powiedzial mi to kolega ktoremu ten program tez wiele namieszal w procesach nagrywania. Po odinstalo- waniu InCD wszystko jest OK. Male plytki kasuja sie i w Nero i w alkoholu. Pozdrawiam. Deneb ![]() |
![]() |
![]() |
|
|