![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2004
![]() |
Nagrywarka dvd samsung nie nagrywa... ale czemu
Witam kupiłem samsunga ngrywarke dvd
Nagrywara czyta dvd czyta cd nagrywa cd-r ale problem rozpoczyna sie kiedy chodzi o nagranie dvd. Odpalam nero wybieram to co chcem nagrac na plytke dvd naciskam zapis i pojawia sie w oknie log zapis ale nagrywarka nic nie reaguje wszystko stoi. Gdybym spotkał sie z tym pierwszy raz poszedł bym do sklepu wymienic ja ale pół roku temu pozyczyłem od kupla lite-0n dvd nagrywarke i zgadnijcie co..... było identycznie nie chciała nagrywac wtedy sie nie przejołem oddałem mu nagrywarke ale teraz to jestem w****. Moim zdaniem wina lezy po stronie winxp cos w nim jest namieszane ze nie chce nagrywac dvd i potrzebna instalka od nowa. Prosze o pomoc moze ktos z was bedzie wiedział o co chodzi próbowałem nagrywac na róznych programach i dalej to samo....\!!! Moj komp dla scisłosci to celeron 2,4 256 ddr |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
standartowe pytanie dma wlaczone aspi zainstalowane
![]() jak tak to polecam format c: i zobaczyc na nowym systemie ale tak krutko mowiac nie najlepszy wybor nagrywarki dvd
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() BTW Pewnie oprócz format c: przydałby się i format DVD: ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |