![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2006
![]() |
Próbowałam wszystkiego, co poleciliście. Biosem etc. się bawić nie będę, żeby mi potem nie marudzili, że unieważniłam tym gwarancję czy coś.
Oddam laptopa do serwisu, nie mam innego wyjścia, niestety. Dziękuję wszystkim za pomoc! Pozdrawiam! PS. Temat można usunąć. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() No i jeśli wgrasz do nagrywarki oryginalny firmware producenta, to na pewno nie unieważnią gwarancji ![]() Nie trzeba usuwać tematu, może komuś innemu te rady pomogą ![]()
![]() |
#3 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem oddawanie w obecnej sytuacji laptopa z nagrywarką to bezsens
Dlaczego? Ano nie oddaje się dobrze działającego sprzętu tylko dlatego Że odmawia współpracy z miernowatymi płytami Esperanza Ludzie! Trochę inwencji!!! Poza tym niestety ale aktualizacja biosu w starych nagrywarkach to po prostu konieczność ![]() Gdyż płyty x4 i x8 z ADIPem akceptowalnym przez starsze napędy DVDRW zanikają Pojawiają się nowe - których strategii nie ma w starych biosach ![]() I im prędzej się zrozumie tę konieczność Tym lepiej dla użytkowników ![]() BTW Są użytkownicy, którzy oddają do serwisu komputery tylko dlatego Że ich nagrywarki nie sympatyzują z płytami Esperanza Oczywiście szanujemy ich... ![]() ![]()
|
|