![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Panasonic DVD-S42 a płyty wielosesyjne
Witam.Ostatnio zmuszony byłem do kupna odtwarzacza DVD bo Philips mi padł. Kupiłem Panasonic S-42 ale mam mały problem.Poprzedni odtwarzacz Philips czytał płyty wielosesyjne ten nie chce.Czyta tylko domyślnie i to jeden. Pozostałych nie widzi.Mam w związku z tym pytanie jak nagrywać i czy zrezygnować z nagrywania wielosesyjnego na płytach DVD-R.Mam jeszcze jedno pytanie do użytkowników tego odtwarzacza czy jest może nowy frimware do niego i jak sprawdzić wersję zainstalowaną w odtwarzaczu.Dziękuję.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepiej zrezygnuj z multisesji - w razie "znikni***281;cia" danych (co si***281; przecie***380; zdarza) oszcz***281;dzisz sobie czasu i nerw***243;w, a cena czystych DVD dawno juz osi***261;gn***281;***322;a zupe***322;nie akceptowaln***261; cen***281;.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Dzięki masz napewno rację i przy tym odtwarzaczu będę musiał z nich zrezygnować.Szkoda że rzeczywistość nie odpowiada marce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
wi***281;kszo***347;***263; odtwarzaczy DVD nie widzi multisesji
|
![]() |
![]() |