![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AD 1. jak wgrasz bios ten co byl przed flashowaniem to jak maja sie skapnac (data bedzie biosu a nie flahowania)??
ad 2. 333 to chyba troche za malo, nie wiem jak bedzie z buforem nagrywarki i programu do nagrywania (ale moze sie udac - testuj najpierw na jednowarstwowych plytkach- taniej) ad 3. to jest to samo tak pisza na zachodnich i polskich forach ad 4. jak chcesz to kup 832 i bedziesz zadowolony (choc niewiadomo co kogo moze zadowolic - bez urazy) ad "posmiewiska" to chyba na plytke nikt ci nie uzna reklamacji nawet taka za za 60pln ?(chyba nigdzie by ci tego nie uznali) - nasz kraj jest pod tym wzgledem "bardzo restrykcyjny" bo nawet sa problemy ze sprzetem |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2004
![]() |
Nie lubię sie kłócić (sprawa gwarancji na DVD DL) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12374
Dziękuję bardzo za odpowiedzi to moze odrazu daj mi całą instrukcje jak zrobić backup biosu jak go potem najłatwiej wgrac najlepiej by było z poziomu XP i czy jesteście w 100% że gwary nie strace chce być 100% pewien bo niechce miec potem zonka że mi nie przyjma albo co . Z góry dziękuje |
![]() |
![]() |
|
|