![]() |
Ano szukaj, choćby pożycz od kogoś tylko żeby zobaczyć czy załapie. Nawet RW, jak masz, nie zaszkodzi.
Jeśli kupiłeś nagrywarkę na miejscu, to idź i niech ci pokażą że u nich działa. Nie odpowiedziałeś, czy w komplecie był zasilacz do niej. Z linka który dałem wyżej wynika, że powinien być (choć powątpiewam w to). |
W komplecie były dwa kable. 1 to kabel komunikacyjny pod USB a 2 to zasilanie też podusb
|
Próbowałeś płytek CD i DVD? Żadnych nie widzi?
|
Próbowałem jedynie płyt CD bo takie były mi jedynie potrzebne, ale po swietsch kupię dvd i spróbuję coś nagrac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co myślicie o zewnętrznej nagrywarce LG GP57ES40? Czy lepszym wyborem będzie LiteOn ES1?
|
Ja bym celował w LiteOn jeżeli już musi być slim DVD -bardziej trwały i raczej lepiej nagrywa i odczytuje .
Jedyne slim jakie znam które dobrze w miarę nagrywają to starsze modele Pioneer dawno już nie produkowane |
Wszystko wychodzi z jednej chińskiej fabryki, co byś nie kupił masz to samo pod innym logiem : )
|
To może ktoś poleci jakiś dobry adapter celem podłączenia zew. nagrywarki po usb 3.0, żeby był jeden kabel bez zasilacza?
|
|
A ja sie dopytam, ta nagrywarka to slim czy normalnych rozmiarow ?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |