![]() |
Ilość załączników: 1
Mówicie najlepsze markowe płytki, oto wykres płyty VERBATIM PRINTABLE palony x4 :
I co Wy na to? Załącznik 16957 |
Cytat:
Tak jak pawelblu i kilku innych tobie powie: "Dorośnij! I nie baw się w wykresy!" :nie!: To co widzisz na tym wykresie to omamy ( O Mamo! :O ) A Litek kłamie, a kProbe to już w ogóle .... ^_^ Ten Verbatim - to na pewno bardzo dobrze wypalona płytka || :czar: |
??? A może te Hawki nie takie złe ???
Schody do nieba - ten Verbatim - moja manta by go wypluła z wielkim obrzydzeniem :\ Ps. Kup se tu człeku takich "verbów" z 50 sztuk (( |
Wiem że temat jest o Kprobe ale nie chcę zakładać nowego tematu więc korzystam z tego, w nero jest taki test "Disc Quality test" i teraz dwa pytania :
- Nie mogę przeprowadzić testu z GSA-4163 wyskakuje jakiś błąd(w opisie jest liczba 02500) natomiast w DVD-ROM Liteon XJ-HD 166s test normalnie się uruchamia, czyżby brak wsparcia w mojej wersji nero dla GSA-4163 ? - Jak interpretować wyniki tego testu ? ??? |
Cytat:
DVD+R Verbatim x4 Printable http://apswww.com/slawo/DVD+R Verbatim x4.png |
Cytat:
Po prostu Nero wspiera tylko najlepsze napędy :> :mruga: |
Cytat:
|
To ja też się pochwalę choć to chyba nie ten temat ;) .
Platinumy też są ok. :) - ta palona x8, skanowana x4 (chyba poprawnie ???) Niejeden Verbatim wymięka. :wow: Wartości maksymalne jakby z góry przekopiowane. :) |
Mały update :mruga:
|
Ilość załączników: 2
Witam
No to i ja dorzuce cos ladnego ;) hehe, pieknosc espera do wybory + i - palona na pionku pierwsze 2 sztuki wypalone na tym sprzeciku, juz to pisalem na innej dyskusji w brew pozorom czytane sa na kilku DVD stacjonarnych bez problemu :| pozdrowka |
Żałuję, że nie zeskanowałem tej płyty jeszcze zanim się porysowała. W każdym razie jest to płyta TESCO DVD+R 8x. To co zobaczycie w załączniku to chyba jednak nie jest wina płyty. Zrobiłem to cudo nową nagrywarką LiteOn SHW-1635S (była to druga nagrywana przez nią płyta w życiu).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:01. |