![]() |
CD Nast***281;pcy LTR 52327S
DVD Pioneer lub LiteON |
now***261; nagrywark***281; CD to chyba ci***281;***380;ko ju***380; kupi***263;....
Liteon LH-20A1H bardzo przyzwoicie nagrywa p***322;yty CD... |
Cytat:
|
Cytat:
I dalej powyżej 50 dB. :) |
o nie prosze tylko nie liteOn mam i akurat ten nie jest dobry a tez mial byc dobry, sprobowal bym pioneerka bo i w samochodzie mam
|
Do audio CD najlepsza będzie chyba LG H12L/N. Poszukaj na forum, ktoś kiedyś porównywał ją z Pioneerem (slawejk nie ty?)
Tylko że jej pewnie już nie dostaniesz. H42x nie kupuj, bo ma z cd problem przy większych szybkościach (przy mniejszych być może też). Kolejne parzyste serie pewnie mają już to poprawione. Pytanie po co. W tej chwili chyba każda nagrywarka DVD potrafi CD nagrać tak dobrze, że będzie długo, długo działało. Nawet przy użyciu dużej prędkości. Na H42N zupełnie przypadkowo nagrałem audio cd Sony szybkością 48x. Działa do teraz w wieży. W stacjonarnym, który lubi charczeć przy każdej źle nagranej płycie, działa idealnie. |
mowisz zeby nie kupowac h42x a twoja to h42n i mowisz ze wypala dobrze wiec jak to jest w koncu?:D
|
jeśli masz zamiar nagrywać AUDIO z mp3 nie ważnej jakiej jakości mowie o tych starych i tych nowych mp3 320 VBR
to nagrywanie nie ma sensu nie lepiej kupić obecnie radyjko na USB i po sprawie ja mam JVC KD-G722 z USB do tego flash 4gb i po sprawie i żadna dziura mu nie straszna no chyba ze będziesz słuchał z oryginałów albo ich kopi bezpieczeństwa ale w aucie to i tak nie ma sensu bo i tak 50% z tego co gra nie usłyszysz |
ok przekonaliscie mnie ze nie warto kupowac nagrywarki dla jakosci dzwieku audio;] no wiec jaka nagrywarke kupic zeby byla ogolnie lux
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f15/jaka-kup...-2007-a-70660/ Najlepiej od ostatniej strony. :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |