![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przypomina mi to dyskusja na temat fiatow - ci co sie nacieli na ta marke (a w tym przypadku na plyte z naklejka) raczej juz tego g. nie kupia
ci co jeszcze nie mieli nieprzyjemnej przygody albo mieli, ale zdazyla sie raz na wiele przypadkow uzycia produktu, uwazac beda ze wsio jest ok krotko - na pewno naklejka zwieksza prawdopodobienstwo wadliwego dzialania plyty a to dla mnie bardziej istotne od kwesti watpliwego imho poprawienia wygladu ale tu juz nastepuje samodzilna decyzja kazdego usera - czy bedzie stosowac czy nie |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale generalnie sprawy bym nie demonizował, w znakomitej większości napędów dobre etykiety nie sprawiają żadnych problemów. W pozostałych przypadkach jak coś jest nie tak wystarczy tylko odkleić, i po problemie. Ja sam mam wygląd płyty (nalepka, nadruk) w głębokim poważaniu 8 ) Ale dzieci tak nie myślą, i barwna płytka jest czymś więcej niż płytaka z napisem Verbatim z napisanym pisakiem tyt. filmu. I tyle ![]()
![]() |
|
|