![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Naklejki, ale co z nadrukiem ??
Wszyscy mowia o naklejkach, ale co z plytami za nadrukiem przez drukarki np: Verbatim Printable, rowniez zle to wplywa na zywotnosc plyty ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
nadruki na plycie
![]() ![]() ![]() ![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
hah , i co - pewnie myslisz ze taka plyta wchodz jak papier - hahahhahaa, hahahaha . Daj spokoj czlowieku, chodz mi o profesjonalne drukarki do tego przeznaczone a jak nie to normalna HP z podstawka do nadruku plyt.A pozatym nie chodzi mi o jakosc wydruku tylko o wytrzymalosc plyty w przyszlosci !!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
hahahaha 99% ludzi nie ma takich drukarek a ty sie o to pytasz hahahaha
o sprawy jakosciowo-nadrukowe to moze byc sie drogi trolu zwrocil do jakis pism typu CHIP/PCWK ktore bardziej w tym siedza bo swoje cdki zazwyczaj maja zadrukowane hahahaha no chyba ze wolisz pytac sie wrozki hahahahaha dobra to tyle karmienia trola na dzis ![]() ![]() ![]()
#5 |
Nowy na forum
![]() |
trolu, kilkanascie tygodni temu wyszla drukarka tylko do plyt CD/DVD kosztowala ok 600-800 zl. A Epson ma drukarke swoja : Epson Stylus Photo 900 cena ok.200 ***8364;.
http://www.epson.pl/product/printer/...lus_photo_900/ http://newsroom.chip.pl/news_archive.php?b=29523 A pozatym ile razy mam mowic ze nie chodzi mi o JAKOSC WYDRUKU !!! tylko o zywotnosc takiej nadrukowanej plyty w przeciwienstwie do oklejanej naklejka wczesniej drukowana !! |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Nie bardzo rozumiem co kolege tak dziwi / oburza - bardzo sie myli twierdzac ze nikt takich drukarek nie ma! Calkiem sporo osob je posiada, zreszta jakis czas temu nawet na cdrinfo.pl byl test takiej drukarki. Ostatnio bardzo takie rozwiazania stanialy i zaczynaja byc dostepne dla ''kowalskiego' wiec pytanie Davidoffmana jest jak najbardziej na miejscu. Ja niestety takiej drukarki nie posiadam chociaz moze za jakis czas sobie sprawie wiec narazie musisz poczekac az odpowie ktos takowa posiadajacy. Pozdrawiam!
|
|