![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.12.2004
![]() |
![]()
witam,
jestem tutaj nowy, ale na powyzszej nagrywarce nie chce mi czytac plyty DVD-ROM (plyta jest nowa, nie porysana) ! ciekawaa rzecza jest to ze mam laptopa aspire i na czytniku w laptopie wszystko ladnie dziala itd! jest to model czytnika QSI CDRW/DVD SBW-242 - mam juz go od roku, wiec nie wiem co moze byc przyczyna! naprawde nie mam pojecia dlaczego Lite-On nie chce jej czytac, mam go od 2 dni i wszystko nagrywa, inne plyty czyta normalnie..!! moze chodzi o wymiane BIOSU w nagrywarce? prosze o info.. pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To żaden problem Czasami tak jest, że jeden napęd płytę czyta, a drugi nie ![]() Najświeższym przykładem jest wątek o BenQ 1620, gdzie występują problemy z płytą DVDChipa 1/2005 Więc po prostu sobie tę płytę przegraj i już ![]() Natomiast jeżeli nie czyta ci większej ilości tłoczonych Zanieś do serwisu, opisz, podaj dokładnie tytuły tych płyt, ich ilość itp. Powinieneś dostać nowy (sprawny) egzemplarz ![]()
![]() |
|
|