Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.09.2004, 04:30   #1
Alinoe
thorgal to ciota

Data rejestracji: 12.04.2002
Alinoe zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
im wiecej czytam tym bardziej jestem zmeczony tymi *******ami w stylu szczawi wisniardo i legion, ktos tu wspomnial DRAGALA przyrownujac go do ktoregos z powyzszych - bez przesady panowie - co bardziej rozgarnieci uzytkownicy wspomna ze entuzjazm dragala wsparty byl ARGUMENTACJA w dodatku rzeczowa (sic!) a nie jakims belkotem pomieszanym z wzajemnym lizaniem tylka - sugerowal bym wymiane numerow gg tudziez innego komunikatora w celu wzajemnych zalotow, aha dla niewyzytych sa jeszcze blogi

pozdro, Marcin

ps> przepraszam za brak polskich liter ale nie mam tu naszych diakrytycznych
Alinoe jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.09.2004, 10:19   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
im wiecej czytam tym bardziej jestem zmeczony tymi *******ami w stylu szczawi wisniardo i legion, ktos tu wspomnial DRAGALA przyrownujac go do ktoregos z powyzszych - bez przesady panowie - co bardziej rozgarnieci uzytkownicy wspomna ze entuzjazm dragala wsparty byl ARGUMENTACJA w dodatku rzeczowa (sic!) a nie jakims belkotem pomieszanym z wzajemnym lizaniem tylka - sugerowal bym wymiane numerow gg tudziez innego komunikatora w celu wzajemnych zalotow, aha dla niewyzytych sa jeszcze blogi

pozdro, Marcin

no to sugeruje ci ze nie musisz czytac tych postow w forum niema okreslonych ram ktorych jak mowisz trzeba sie trzymac jeszcze miec trzeba troche wyobrazni ktorej ty niemasz wystarczy przeczytac twoje posty i to wystarczy wiec czy thorgal to ciota
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2004, 13:25   #3
Alinoe
thorgal to ciota

Data rejestracji: 12.04.2002
Alinoe zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak moge nie czytac twoich badziewnych postow skoro wkminiasz je we wszystkie interesujace mnie tematy i mimochodem je widze?!
Alinoe jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2004, 22:52   #4
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
jak moge nie czytac twoich badziewnych postow skoro wkminiasz je we wszystkie interesujace mnie tematy i mimochodem je widze?!
jest dobry na to sposob przykaldaj kartke do monitora tam gdzie sa moje posty i sprawa zalatwiona

a dla vizzarda
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2004, 22:58   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
a dla vizzarda
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2004, 14:20   #6
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe

pozdro, Marcin

Cytat:
Napisany przez Alinoe
im wiecej czytam tym bardziej jestem zmeczony
To proste!

Czytaj mniej!

Bo nam tu padniesz jeszcze

Cytat:
Napisany przez Alinoe
a nie jakims belkotem pomieszanym z wzajemnym lizaniem tylka
Cóż! Nie każdy może być niewymownie inteligentny i elokwentny

Nie wszysce posiadają łatwość władania słowem, jeżeli chodzi o formę

Ale także i o treść

Co do lizania tyłka - to mylisz kolego pewne pojęcia

Tyłek liże się wtedy gdy jest w tym jakiś interes

Gdy można na czymś skorzystać albo coś dostać

W tym przypadku czemu miałoby to służyć

Sympatyzowanie ze sobą, wzajemna aprobata, dobre słowo, żart - to nie jest lizanie tyłka

A jeżeli dalej tak uważasz - to masz bardzo linearny sposób myślenia

Młodość kolego ma swoje prawa i tego się nie przeskoczy

Przekrój wiekowy jest pewnie różny

I różne są oczekiwania co do takiego forum

Forum może być miejscem wymiany poglądów i doświadczeń oraz skarbnicą wiedzy

Ale nigdzie nie jest napisane, że takie wirtualne spotkania mają wyglądać jak pogrzeb

Z udziałem introwertycznych ponuraków

Ci co mają więcej luzu - traktują to po prostu z przymrużeniem oka

Czego i tobie z całego serca życzę

PS Dzięki za cenne info o komunikatorach i blogach - sam bym na to nie wpadł

W encyklopedii przeczytałem jeszcze, że można się także komunikować za pomocą poczty internetowej

Telefonów stacjonarnych i komórkowych

A także przy pomocy poczty klasycznej i telegrafu

Jeeezu!

Zapomniałbym o faxie

Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 12.09.2004 o godz. 14:23
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
dvd r dl, napęd, nec

Twoje uprawnienia: