Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.12.2004, 12:27   #1
tytusdezoo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.11.2003
tytusdezoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Reputację masz cały czas ujemną, więc zastanów się nad sobą i swoimi wypowiedziami, płyt mam dużo dużo wiecej niz ty, nagrywam juz od 8 lat i nie ma takiej płyty(sprawnej) której by ten NEC nie przeczytał. 2500 nie stawiaj obok 3500 bo to całkiem inny napęd. Co do czytania płyt to wybacz ale tłoczone płyty to każdy napęd powinien czytać i jest to podstawa do reklamacji a nie do zakupu nowego napędu!

Ps. Nick masz świetny pasuje do twoich wypowiedzi. ^_^ ^_^ ^_^
Jesteś szkodnikiem na tym forum, dezinformujesz ludzi w sprawach oczywistych, musisz jeszcze długo popracować nad swoim doświadczeniem.

Ostatnio zmieniany przez tytusdezoo : 08.12.2004 o godz. 12:34
tytusdezoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.12.2004, 12:33   #2
ffariat
Kto pyta nie błądzi...

Data rejestracji: 08.11.2004
ffariat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez tytusdezoo
Reputację masz cały czas ujemną więc zastanów się nad sobą i swoimi wypowiedziami, płyt mam dużo dużo wiecej niz ty nagrywam juz od 8 lat i nie ma takiej płyty(sprawnej) której by ten NEC nie przeczytał. 2500 nie stawiaj obok 3500 bo to całkiem inny napęd. Co do czytania płyt to wybacz ale tłoczone płyty to każdy napęd powinien czytać i jest to podstawa do reklamacji a nie do zaakupu nowego napędu!
tłoczone mi czyta wszystkie.
ale skonczymy juz te boje bo to niema sensu. forum nie jest od docinania sobie. wiem ze mój debiut na forum nie był za ciekawy... poprostu nerwy mnie poniosły a nerwy nie są dobrym doradcą jak powiedział @Terpilowski..
mozesz myslec o mnie co chcesz ale pozory czasem mylą...
Nikt nie jest doskonały a wybaczać jest rzeczą ludzką hehe
a co do płyt to skad mozesz wiedziec ile ich mam ? w wypalaniu DVD jestem "świeży" ale jesli chodzi o CD to juz troche wypaliłem...

Tagi
dvd r dl, napęd, nec

Twoje uprawnienia: