![]() |
heh, ciekawe, powinno byc dobrze. Tak naprawde to porwalem sie na wiatraki. Powinienec szezej opisac swoj problem zaczynajac od konfiguracji poprzez historie co i jak modyfikowales, to znacznie ulatwia zdiagnozowanie problemu. Sorki ze cie pouczam ale poprzez tak skromnie wyjasniony post zniechecasz innych do dystkutowania nt. twojego klopotu :) :)
|
masz tu moja konfiguracje
|
512 mb ddr400
120 gb 7200 caviar 8 m |
powiedz ile masz
ramu ?? Mala ilosc ramu powoduje, ze bufor zamiera, tez tak mialem. |
Cytat:
pozdrawiam |
Wiem, ale na cdfreaks rzucili takie haslo, ze moze modyfikujac bios by sie dalo, ale to jest watpliwe
|
Cytat:
Jak napęd nie obsługuje tej funkcji :nie: :D |
BTW wiele, ale po zmianie biosu na mad doga, ta funkcja sie uaktywnia, tak prawie;)Bo w sumie nie zadziala, ale ikonka staje sie aktywna
|
Ja tam z Neciem 3520 nie mam w ogole problemow, po zdjeciu riplocka i regionu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Albo nagrywanie Albo po dyskach hulanie :D :mruga: |
nec 3500 bios2,18
czesc
mam problem podczas nagrywania przy predkosci 6 nagrywarka poprostu mi staje!!bufor stoi w miescu!!mialem starszy bios te ze zawieszaly dvd!! dzieki |
Cytat:
Jesli tak to powinienes ich :bicz: Nowo kupiony naped i od razu zepsuty = natychmiastowa wymiana! Inna bajka jesli kupiles uzywke od kogos... No, ale najwazniejsze ze dziala:) |
Rozwiązaniem tego problemu był serwis...
2 tyg. czekania i w końcu nowa nagrywarka Nd-3520A. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam |
ok moge sie podzielic wrażeniami co osiagnalem przez ponowne zainstalowanie systemu...
wiec wporzadku nec zaczal normalnie nagrywac bez zamulania systemu gdy sterowniki IDE SW nie sa zainstalowane..... ale .... :( bez IDE SW wyraźnie wydłużyła sie predkosc zapisu z partycji na partycje lub wymiany danych miedzy dyskami ;( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:58. |