![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.09.2005
![]() |
nForce 3 i Plextor 740A
Witam
Mam pytanie ponieważ mam problemy z Liteon'em 1693s nie chce czytac plyt DVD z filmami strasznie sie tną ze wzgledu na problem ze sterownikami nvidii chce go wymienic na plextora 740A i czy ktos mi moze odpowiedziec czy z plextorem nie bede mial problemow Dzieki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wymień sterowniki nVidi na początek ( na Microsoft'owe np. )
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Moj komputer->Własciwosci->Sprzet->Menadzer Urzadzen->kontrolery IDE i odinstaluj je , restart powinno pomoc
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
no pomogło ale jestem ciekawy czy zmieniajac naped na plextora przy sterownikach nvidii bedzie ten sam problem bo mam mozliwosc wymiany wlasnie liteon'a na plextora 740A albo moze wymienic plyte głowna na innym chipsecie bo tez mam taka mozliwosc?
|
![]() |
![]() |
#5 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym sobie wymienil PLYTE G
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 21.09.2005 o godz. 17:32 |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
na intela nie da rady bo mam athlona 64 bit a pozatym to juz by byla wymiana prawie calego komputera dla nagrywarki tak wogole to poza tym nie narzekam na plyte glowna (Gigabyte GA-K8NSC-939). Czy ktos slyszal o takich problemach z plextorem jakie sa z liteon'ami bo przeszukalem forum i jakos szczegolnie nie natrafilem a z litkami non stop a to nie czyta a to nie nagrywa.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
A wgrałeś najnowsze stery do nforce ?
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
jezeli chodzi o 5.10 to tak takze wgralem najnowszy bios na plyte główną i do litka tez. Poprostu wymienie na Plextora 740A zobacze jezeli beda problemy to wezme sie wtedy za plyte glowna. Kiedys to byly nagrywarki mam yamahe z przed 10 lat maksymalnie x4 nagrywa wyrwalem jej nawet tacke z zaczepow i dziala do tej pory
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Kolego problem nie dotyczył litka a nforca i to tylko w jednej wersji sterowników. Wymiana płyty gł. jest bezsensowna tym bardziej ze ten chipset nie jest zły.
#12 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Pytam sie o wszystko , bo najwyrazniej litek gryzie sie z czyms i robi problem...
Kto pyta nie bładzi... Pozatym po co powtazasz sie ? kilka postów wyzej jest napisne to samo...
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
jutro najprawdopodobniej bede mial plextora i zobacze jak bedzie to samo to nie pozostanie mi nic innego jak pozostac na sterorownikach Microsoftu i tyle i problem bedzie z glowy
|
![]() |
![]() |
#14 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie nie ma roznicy jakich sterow do IDE uzywam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Cytat:
czechoj APLIKATOR _ REKULTYWATOR ![]() Ostatnio zmieniany przez czechoj : 23.09.2005 o godz. 13:26 |
|
![]() |
![]() |
|
|