![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.03.2005
![]() |
nie czyta plyty + GS0P
Zminilem wersje biosa na GS0P w liteonie 851S. Poki co jest ok, ale nie widzi mi 1 cd i 2 plytek dvd. Cmoka jak by je przez troche czasu a nastepnie komputer widzi ja jako czysta plyta cd. Na innych komputerach jest ok.
Nie wiem czy to wina windowsa i ustawien czy tego biosu. Probowalem po windowsa wrocic do GSOK ale udalo mi sie. --- Bios sciagnolem jako *.bin z dhc014.rpc1.org. Przeciagajac go do Flash Fix otrzymuje blad: Big Error! How the hell did this happen? flasher of NONE wanting to patch W programie Flash Utility fo Liteon made drivers v1.2.4 po zaznaczeniu Update i wybraniu biosu czyta go, pojawia sie informacja o programowaniu i abym czekal. Z tym ze dostaje zawiechy i nie odpowiada. MtkWinFlash po wybraniu odpowiedniego napedu i zaladowaniu biosu cos robi ale wyrzuca komunikat: The current version oy your (...) lwd-851S firmware is GSOP Flashing Your Driver Could Cause It to Fail/Be Unusable, Flash Witch Caution And Be It On Your Own Head ![]() Cintinue Flashing? Klikam OK i mam: ERR: fail to identify the flashj type!~ Po czym komunikat Complete! Pod dosa nie probowalem bo wszytko sie nie miesci na dyskietce, a w poradnikach pisze aby nie miec w napedzie cd. Wiec nie wiem czy mozna to zrobic przez plytke ![]() Jakies sugestie? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|