![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bo wynik będzie odwrotny do zamierzonego przez ciebie ![]() W wątku który toczył się jakiś czas temu Konkluzje wynikające z doświadczeń posiadaczy odtwarzaczy LG Były takie - że stacjonarki LG - to (łagodnie mówiąc) chłam :\ Jedyne co mogą tolerować - to dobre płytki DVD+R (Verbatim, TDK) ![]() Przerobione na DVD-ROM Nawet nie napisałeć czym i na czym wypalasz ![]() Postaraj się bardziej dostępnie i zrozumiale formułować swoje wypowiedzi O co ci chodzi, gdzie szukałeś i czego próbowałeś ![]() W przeciwnym przypadku na twoim miejscu nie liczyłbym na zbyt wiele ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.09.2004
![]() |
sorki jestem posiadaczem kompa od miesiąca a internetu od 2 tyg. i stąd moje nie okrzesanie .jeszcze raz pszepraszam,poprawie sie .dzieki za odpowiedz . Jestem trochę zdenerwowany bo nagrywam już 10 raz płytkę i na kompie idzie a na LG nie ,wypalałem
też Tmpg authora i wyniki były różne raz szło bez zarzutów innym razem klatkowało albo wogóle nie czytał w nero wogóle nie czyta.Mój palnik to Liteon 8x dvd+-r/+-rw ,dvd+double layer.jak przerobic płytkę plus na minus? płytek których używam to hawki vakos+ i blubop |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
Jeśli mogę coś zasugerować:
- pisz po polsku - chyba, że masz klawiaturę bez polskich znaków i Szift ci nie działa - napisz jaki masz sprzęt - głównie odtwarzacz stacjonarny, czym nagrywasz, na czym, w jaki sposób, itp Każdy kiedyś zaczynał ![]() pozdr.
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Po pierwsze weź lepsze nośniki ![]() Verbatim, TDK, Dysan, Platinum Najlepiej żeby to były "plusy" - lepsza jakość nagrywania na Liteonie ![]() "Plusa" na minus nie da się przerobić ![]() Można jednak dla "plusa" zastosować tzw. bitsetting Wtedy wszystkie czytniki, więc i stacjonarka będzie widzieć "plusy" jako płytę tłoczoną - większe prawdopodobieństwo, że twój LG je łyknie ![]() Wgraj sobie ten bios co ci przesyłam - rozpakuj i uruchom - nie może być wtedy płyty w Litku Jest to najnowszy oficjalny bios z zaznaczoną opcją bitsettingu Tzn. wszystkie palone przez ciebie "plusy" będą widziane jako płyty tłoczone ![]() Powinno być lepiej ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|