Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 15.04.2007, 17:02   #1
=NIEBIESKI=
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.04.2007
=NIEBIESKI= w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
samsung s-128m tryb pio

Powiem tak w menadżerze urzadazen mam 3xpodstawowy kanał i 3xpomocniczy kanał IDE i tak : 1 podstawowy kanał ma tak automatyczne wykrywanie, dma jest dostępne, tryb transferu ultra5. Nastepne dwa maja to samo co 1 z tym ze tryb transferu nie dotyczy. Kolejnie 1 i 2 pomocniczy kanał ma tak automatyczne wykrywanie, dma jest dostepne, tryb transferu nie dotyczy a 3 pomocniczy ma tak aut. wykrywanie, dma jest dostepne ale tryb transferu jest pio moze to jest wlasnie DVD ja tego troche nie kumam zakładałem ten temat na innym forum ale może tu mi doradzicie jeszcze jakieś rozwiązanie. Zrobiłem już tak :
No wiec tak odinstalowalem ten pomocniczy port i zrobilem restart kompa wyszlo mi aut wykrywanie, tryp pio, bierzacy tryb transferu tylkio pio. potem zrobilem jeszcze raz restart kompa ale wszystko pozostalo bez zmian tz. tak jak wyzej. Wiec zrobilem jeszcze raz odinstaluj i restart wykrylo mi DVD i bylo tak jak wyzej, tylko tym razem zmienilem na tryb dma jest dostepne i zrobilem znowu restart. Po ponownym uruchomieniu kompa wyszlo mi : aut. wykrywanie, dma jest dostepne, ale bierzacy tryb transferu dalej jest tylko pio. Co mam dalej zrobic
=NIEBIESKI= jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: