Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.08.2004, 13:24   #1
jro
Odi Profanum Vulgus
 
Avatar użytkownika jro
 
Data rejestracji: 16.08.2004
Lokalizacja: Strumień City
Posty: 7
jro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie potrfię zripować filmu DVD ;( płyta zabezpieczona...

Nie potrfię przeripować filmu DVD ;( płyta zabezpieczona... no i jak to mogę zrobić
DVD Decrypter jakieś kody niby łamie, ale... jak się zjuż zgra, to jest obraz jakiś zielonkawy i błędy jakieś wyskakują
POMOCY


DVD Decrypter wypisuje mi takie cosik
Cytat:

W 22:19:41 Cracking Disc Key... (00 00 00 00 00) (Note: This can take a long time!)
W 22:19:48 Possible Disc Key: FA 71 DF 21 D3
W 22:19:48 Using Disc Key: FA 71 DF 21 D3
I 22:24:23 Operation Started!
I 22:24:23 Source Device: [1:1:0] HL-DT-ST DVD-ROM GDR8162B 0015 (F
I 22:24:23 Source Media Type: DVD-ROM
I 22:24:23 Source Media Region Code: 1; 2; 3; 4; 5; 6; 8
I 22:24:23 Source Copyright Protection System Type: CSS/CPPM
I 22:24:23 Destination Folder: D:\
I 22:24:23 File Splitting: 1 GB
I 22:24:23 Detect Mastering Errors: Yes
I 22:24:23 Stream Processing: No
I 22:24:23 Remove Macrovision Protection: Yes
I 22:24:26 Decryption Key: FA 71 DF 21 D3
I 22:24:26 Extracting Sectors...
I 22:24:55 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:00:31
I 22:24:55 Average Read Rate: 8 578 KB/s (6.2x) - Maximum Read Rate: 9 709 KB/s (7.0x)


i niby wszysto jest OK, ale nie . Bo zgrany plik jest jaikś uszkodzony...
Jest to teledysk (cały DVD to same teledyski Kazika i jego grup) i działa tylko (tego zgranego materiału) tak z 33 % końcówki. Z każdym teledyskiem jest to samo

POMOCY

próbowałem na różne sposoby i innymi porogramami i... nic :\
jro jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.08.2004, 14:18   #2
nimal
Author
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika nimal
 
Data rejestracji: 29.03.2003
Lokalizacja: The World
Posty: 16,691
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
uzyj innego programy - spotkalem sie na innych forach ze ludziom dvddecrypter nie lapak czasem css
pomagalo uzycie innych programow, np dvdshrika
nimal jest online  
Stary 18.08.2004, 11:26   #3
jro
Odi Profanum Vulgus
 
Avatar użytkownika jro
 
Data rejestracji: 16.08.2004
Lokalizacja: Strumień City
Posty: 7
jro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
dvdshrikiem już próbowałem ;( i nic. Przez jakieś 66% każdego z teledysków jest obraz z jakimis zielonymi dziwadłami i troszkę przesunięty, podczas ripowania programy zawieszają się i trzeba je zamknąć
jro jest offline  
Stary 18.08.2004, 12:04   #4
nimal
Author
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika nimal
 
Data rejestracji: 29.03.2003
Lokalizacja: The World
Posty: 16,691
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
cos nie tak z kodekami? moze nawalone w systemie i dlatego - "format c:"? przeginasz z ustwieniami (wybierasz moze zle - posprawdzaj z opisach/helpach)?

no i zobacz w ten sposob: zgaj material na dysk za pomoca decss i dopiero baw sie dalej z dysku juz
nimal jest online  
Stary 19.09.2004, 18:03   #5
jro
Odi Profanum Vulgus
 
Avatar użytkownika jro
 
Data rejestracji: 16.08.2004
Lokalizacja: Strumień City
Posty: 7
jro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
[B]Nie, nie to nie kodeki, sprawdzałem na innych kompach, to sam!!!
TO jest jakieś zabezpieczenie... i chce się dowiedzieć jak go przjść

Niby mam zgrać materiał na dysk, taaa.. WŁĄŚNIE, ŻE NIE DA SIĘ ZGRAĆ NA DYSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A z kodekami na 100 jest wporządu, bo z DVD idzie bez problemu!!! Dopiero po zgraniu jest... zielony obraz... a np w XMPEG'u nie da się przerobić na DivX, jakiś błąd wyskakuje (da SIE PRZERAIAĆ TYLKO KOŃCÓWKĘ Z DANEGO TELEDYSKU - TAK OD OKOŁO 66% DO KOŃCA SIĘ DA, ALE JAK WCZEŚNIEJ COŚ CHCĘ PRZEROBIĆ, TO PROGRAM MA JKAIŚ BŁĄD I SIĘ ZAMYKA...)...
W INNYCH PROGRAMACH JEST TO SAMO...

jro jest offline  
Stary 22.09.2004, 18:55   #6
mgs
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 22.09.2004
Posty: 1
mgs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
spróbuj Clone DVD program bardzo prosty w obsłudze ale jeżeli płyta ma jakiekolwiek zabezpieczenia to musisz dodatkowo mieć Anydvd
ja mam Clone Dvd ver.2.0.9.4
i Anydvd ver.3.8.13
u mnie ten zestaw jeszcze mnie nie zawiódł w razie dalszych pytań pisz tutaj lub na maila mgs3@op.pl
mgs jest offline  
Stary 22.09.2004, 21:46   #7
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika Maciej
 
Data rejestracji: 31.12.2002
Lokalizacja: PL
Posty: 7,664
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
AnyDVD ,,,bardzo dobry progs...do zabezpieczonych DVD.
__________________
Jak mądrze zadawać pytania
Maciej jest offline  
Stary 23.09.2004, 23:31   #8
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 10,530
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
A moze to podobny badziew jak byl niegdys z Telletubbies R2 PAL, pamietaja koledzy?
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline  
Stary 24.09.2004, 07:53   #9
nimal
Author
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika nimal
 
Data rejestracji: 29.03.2003
Lokalizacja: The World
Posty: 16,691
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jro - zgraj za pomoca decss (lub jakiegos programu zawierajacego w sobie ten algorytm, np anydvd)! zgrany material nie bedzie juz zabezpieczony
nimal jest online  
Stary 26.09.2004, 12:14   #10
RamzesXXXII
Bywalec
 
Avatar użytkownika RamzesXXXII
 
Data rejestracji: 24.04.2004
Posty: 65
RamzesXXXII w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation

U mnie AnyDVD 4.0 wraz z CloneDVD 2.5 nie ze wszystkim sobie radza . Teraz chcialem zrobic kopie filmu Anacomda. Po ustawieniu progrmu CloneDVD (oczywiscie wszczesniej przed wsadzeniem plyty uruchomiony AnyDVD) na cala plyte (film ma 3.5 Gb) i po wlaczeniu zgrywnia wyskakuje blad sektorow i ni chu* plyta nie ruszy.

Mysle sobie CloneDVD nie dal rady to moze Alcohol 120% 1.9.2 (najlepiej zdejmuje zabezpiecznia). Po wlaczniu Alcohola i jego ustawieniu (ignoruj costam .. ) przystepuje do zgrywania. W logu na kazdym sektorze wyskakuje bald,a czas zgrania plyt bylby rowny 24h. wylaczylem alkohola.

Uruchomilem DVDfab szybcij niz Alcohol zgral plyte ok. 4h ale ku memu zdziwieniu obraz nie dzial. W koncu ostatecznie wlaczylem DVD Decrypter obraz plyty wyszedl z pod tego programu w czasie ok 9 min. i dziala w virtualu dobrze. Niedlugo nagram na plyte i zobacze jak wyszlo.

Powiedzcie czym byla zabezpieczona powyzsza plyta bo jak do tej pory duet AnyDVD i CloneDVD ( wersje najnowsze ) radzily sobie z kazda plyta jaka mialem a bylo ich ok. 200.
__________________
RamzesXXXII jest offline  
Stary 28.09.2004, 14:15   #11
jro
Odi Profanum Vulgus
 
Avatar użytkownika jro
 
Data rejestracji: 16.08.2004
Lokalizacja: Strumień City
Posty: 7
jro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb

Dzięki..
Spróbuje któryś z sposobów, których nie próbowałem.
Jak się uda, to

P.S. Nie wiem, czy wiecie, ale mi chodzi o zrobienie mpegów , ale i tak tej płytki nawet przegrać by się nie dało, więc szukam programu, który ominie te (chyba jakieś nowe) zabezpieczenie i pozwoli np. na zgranie tego DVD na dysk...
jro jest offline  
Stary 29.11.2004, 22:41   #12
jro
Odi Profanum Vulgus
 
Avatar użytkownika jro
 
Data rejestracji: 16.08.2004
Lokalizacja: Strumień City
Posty: 7
jro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nadal to samo :\
Używam AnyDVD najnowszego 4.1.1.2 i DVDShrink 3.2.. Próbowałem też DVDDecrypter zgrać... to samo :\
pomocy...
AnyDVD 4.1.1.2 wypisuje niby wszystkie zabezpieczenia w zakładce Klucze CSS... blokuje reklamy z filmów... ale nie daje rady przy zgrywaniu materiału
__________________
Odi Profanum Vulgus
jro jest offline  
Stary 03.12.2004, 01:08   #13
miki_V6
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 31.07.2003
Lokalizacja: Polska
Posty: 23
miki_V6 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
chcialem sie zapytac czy moglby mi ktos podeslac na moj emali: miki_v6@tlen.pl jakies programy scrakowanych do zgrywania zabezp i nietylko calych plyt dvd, clone dvd, anyDVD itp bo sciagnalem z cdrinfo ale to sa wersje trial?
Bylbym wdzieczny za pomoc.
miki_V6 jest offline  
Stary 03.12.2004, 01:32   #14
M@X
Get a Mac!
 
Avatar użytkownika M@X
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 10,530
M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>M@X ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
miki_V6 : przeczytaj REGULAMIN FORUM !!!
__________________
"Android to syfiasty, zabugowany, irytujący, zaprojektowany przez idiotów,
lagujący, udający otwarty i wolny system." - sobrus

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline  
Stary 08.12.2004, 19:18   #15
loki7777
Guru
 
Avatar użytkownika loki7777
 
Data rejestracji: 05.11.2004
Lokalizacja: Sligo;)
Posty: 6,181
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Ja polecam clonedvd 3 dvdx.net chyba taka stronka programiku, nie potrzeba anydvd i dziala jak cudo, sprawdzalem na pirackim dniu niepodleglosci i oryginalnym ostatnim samuraju, lepsza korekcja bledow i dziala bardzo szybko
loki7777 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.