![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Cytat:
No a nie wiedziales ![]() ![]() Podzielenie dysku na partycje to najgorsza rzecz jaka mozna zrobic ![]() Mialem dysk 400GB i chcialem go podzielic na partycje, ale tracilbym gwarancje ![]() Dlatego sprzedalem go i kupilem inne dyski: 1) 1x160GB 2) 1x200GB 3) 1x40GB Wszyscy na tym forum tak robia... zapytaj sie Vizzarda ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Bywalec
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
Cytat:
Ja bym zrobił tak: Dysk na partycje a jak padnie to low level format i jest nie do wykrycia ze były jakieś partycje. To nawet lepej niż z tym BenQ bo może paść w ten sposób, że nie będzie sie dało wgrać oryginalego biosa a wtedy lipa bo gwaracja przepada. P.S. Byłem wczoraj w sklepie gdzie mi nie chcieli wymienić NEC'a i powiedziałem, że im zrobie odpowiednią reklamę w środowisku, bo jestem grafikiem... Jutro mam przyjść po nowy egzemplarz 8 ) Nie wiem czy to dobrze bo już sie zajarałem tym BenQ a neki nie maja za dobrej korekcji zwykłych cd (3520a przynajmniej) więc i tak go chyba zmienie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Tak naprawde pewnosc zamazania danych daje np. przejechanie walcem po dysku. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Cytat:
Pawel!!! ![]() A co to "zeczy" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
I na koniec poprawna forma jest oczywiscie: RZECZY ![]() PS. Strony nie znalem. Zreszta jest dosc kiepska ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Ale w serwisie tego nie zrobią. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Tak, wiec lepiej nie dzielic dysku na partycje, bo i tak sa specjalne sluzby, ktore to sprawdza!! 8 ) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
![]() Kazdy tylko cwaniakuje ze to bigos ze to LOL, ble, ble, ble albo inne bzdury jak w cytacie powyzej. Co mnie interesuje ze kotoś potrafi odzyskac dane po low formacie czy walcu, jak istotne jest to czy serwis uzna gwarancje!!! Dobrze wiem, że da się to zrobić ale przeciętny serwis (jeśli wogóle sie przyczepi, że dysk jest dzielony na partycje) tego nie zrobi!!! Król Sławek jak jest nieosiagalny to jego sprawa, a ja mam to w dupie sam se poradzę i nie potrzebuje jego przydupasów żeby mnie o tym informowali. Zalogowaem się na tej stronce bo myslalem ze sie czegos dowiem od ludzi co sie chca podzielic swoja wiedza a nie zgrywac bozyszcze i mnie yebac!!! ![]() ![]() ![]() P.S. Oczywiscie nie kieruje tych slow do wszystkich a ci do ktorych one sie nie odnosza wiedza o tym ![]() Ostatnio zmieniany przez LCS : 23.06.2005 o godz. 22:16 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Uważam że w tym momencie to już nie ma co dalej naginać
Najwyższy czas na: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#11 | ||
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
W kółko to samo. Wystarczy... ![]() ![]() Po co robimy testy i setki wykresów, jak widać Koledze nie chce się ![]() To Nam się nie chce odpowiadać. ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez slawekj : 23.06.2005 o godz. 22:33 |
||
![]() |
![]() |
#12 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Myśle, że niektórzy są poniżani przez swoje kobiety ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A w ogóle jak tam w domu? Wszyscy zdrowi? ![]() Dobrze, że jesteś z nami ![]() A mój ojciec nie wierzy, że dyskusje takie jak TA są prawdziwe ![]() I że to nie ściema A tu proszę ![]() Są przecie rzeczy na niebie i ziemi, o których się nawet filozofom nie śniło ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bahahahahah, ludzie to pomyslowi sa, jak niewiele czasem trzeba zeby wywolac dyskusje na ponad 300 postow, wystarczy miec niezly pomysl. edit: no chyba, ze to nie sciema. to nie wiem co napisac... Ostatnio zmieniany przez pops : 23.06.2005 o godz. 23:57 |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |