![]() |
Cytat:
Stawiam na to drugie! Chłopcze! Nie za grafikę i nagrywanie a za słowniczek ortograficzny się bierz! :czytaj: I pamiętaj! Wyjęcie nagrywarki z folii wiąże się z utratą gwarancji!!! ^_^ :glaszcze: BTW A jak się zostaje gejem? Może mi podpowiesz skoro masz już doświadczenie ... :banan3: :> |
A ja myślałem że gejem nie da się zostać tak z dnia na dzień.
Warto się zastanowić - przecież oni są teraz na topie. LCS opwiedz nam coś o tym znasz chyba dobrze swoje środowisko :* :jezyk: || |
Cytat:
A co do wazeliny to napisz więcej bo wygląda na to że masz w jej stosowaniu spore doświadczenie , i bynajmniej nie w np. zabezp. poł. elek. itp. :nie: |
Cytat:
ma dużo, kochających inaczej ;) |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
TOUCHÉ!!! |
Dobra koniec żartami :niepow: i wrócmy do tematu.
Powiedzcie mi jeszcze raz (jeśli nikt sie nie obraził): 1. Czy bios B7P9 (lub nowszy z tej serii) bez utraty gwarancji moge wgrać tylko do BenQ 1620 Pro (no bo przecież może paść w ten sposób, że nie będzie się dało wgrać oryginalnego BIOS'a) ? 2. We Wrocku w sklepie jest taki BenQ 1620 2F3, to nie jest chyba Pro? |
Cytat:
Krótko..... wgrywamy i wypalamy. :spoko: :) |
Cytat:
Samsung to jest sprzęcicho :spoko: bierz w ciemno. Teraz poważnie: ad.1 możesz (oryginalnym) i nie stresuj się utratą gwarancji :idea: ad.2 :tak!: p.s. Słownictwo i styl Twoich wypowiedzi jest poniżej krytyki (( i dziwię się że brak Ci instynktu samozachowawczego, ciągniesz tą bezsensowną dyskusję nie mając żadnych racjonalnych ku temu powodów. |
Cytat:
Nic z tego nie rozumiem ... ??? Najpierw gość wyzywa od gejów a później jakby nigdy nic próbuje obrócić wzsystko w żart... ??? Sorry ale ja wymiękam :blee: Ps. A może regulamin przyznawania reputacji tak podziałał ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli pada napęd to albo optyka albo mechanika (w 99% przypadków), tak więc prawie zawsze możesz wgrać stary bios. Chyba, że wisi nad tobą jakieś fatum. Nademną chyba wisi, bo spaliłem już drugą grafikę w ciągu 2 miesięcy :) |
Cytat:
Pamiętaj tym, że to ja zostałem najpierw wyzwany od tępaków. Po drugie: WYLUZUJ TROCHE! WIĘCEJ DYSTANSU! P.S. a pozytywna reputka by się przydała :serdusz: |
Cytat:
Po zakupie BenQ i zrobieniu 100 skanów wypalonych płytek. :spoko: :) |
Cytat:
A myślałem że Ciebie nie stać na taką Dawkę "humoru" ;) W pełni zresztą ją popieram - to całkiem przyzwoity układ dla LCS Niewiem czy na niego zasłużył - nie dość że polecasz mu porządną nagrywarkę to jeszcze się kolega nauczy ładnie palić obserwując tyle własnych testów. :) Ps.Dzięki zainteresowanym za nowego kropka :ja_chce: |
Cytat:
Tylko nie ma czasu :czas: <= :nie: Ciągle taki zatestowany ... :pompki: ^_^ |
po avatarku u slawekj niewidać by tak ciężko testował:pompki: :D :D
Zapracowany to rozumiem :) |
a czy nowe wersje biosa do BenQ 1620 Pro obsługują C2 pointers (bo B7P9 nie obsługuje)?
|
Cytat:
:) |
A dlaczego nikt nie poleca Asus DRW-1608P?
To kawał dobrego sprzętu! Jego jedyna wada to chyba tylko wolne ripowanie SD2. Czy jednak sie mylę? |
No wlasnie !! Dlaczego nikt nie poleca Asus DRW-1608P !! Przyznac sie parowkowi skrytozercy !!
|
to oem pionka :D @LCS
|
Cytat:
Ale w testach jest lepszy. (na CDRinfo.com) Pionek: Doesn't report C2 error CD error correction could be better Asek: CD error correction-These are the best results we have ever had from a drive with the Audio Test Disk, since not many drives manage to reproduce successfully the fifth track. Great performance. No i ma C2 Jak to rozumiec??? Właśnie chce tego Asusa kupić bo BenQ nie ma C2 i nie bede mógł testować w pełni płyt! A zależy mi też BARDZO na korekcji blędów więc skąd te rozbieżności? Jest jakiś sposób żeby testować płyty na BenQ? |
|
Cytat:
Czy ty Sławku miałeś okazje testować Pionka abo Aska? A TAK WOGÓLE TO CO JEST Z TYM PONOĆ ŚWIETNYM BENQ ŻE NIE MA C2 PRZECIEŻ KAŻDY INNY NAPĘD MA C2!!! |
Cytat:
Zapraszam :czytaj: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=51901 :) |
W poniedzialek ide po nagryware i dlatego chciałbym się jeszcze upewnić:
Bios B7P9 i nowsze moge wgrać bez utraty gwarancji do BenQ 1620 Pro? Dlaczego BenQ 1620 Pro wbrew nazwie jest tańszy od BenQ 1620 ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
A znacie jeszcze jakiś inny program do odtwarzania DVD oprócz Power DVD i MV2PLAYER??
|
Cytat:
... WinDVD, Windows Media Player, Windows Media Player Classic i inne takie... |
Kupiłem BenQ i od razu wgrałem B7T9!
Ponoć nie mierzy błędów C2?! || (ooo... nie działają załączniki ale tu miał być test płyty na benq z błędami C2!) |
Cytat:
Naiwni ci co łudzili się, że to już koniec || Przeczytaj sobie temat o Benku A specjalnie dla ciebie wskażę ci mniej więcej miejsce Co byś wiedział o co dokładnie chodzi :idea: TU i potem :czytaj: Chociaż czy ja wiem czy jest sens? :fiu: |
@VIZZARD
nie ma sensu bo zaraz bedzie 10 takich samych pytan :) |
Proponuję B7U9 lub B7V9...
Pozdrawiam. |
Cytat:
Rozumiem... Nawet mi sie wydało podejrzane, że znalazł tylko kilka tych błędów na płycie której nec 3520 nie chciał czytać... BenQ jest za***isty! Zależało mi na korekcji a ta jest MASAKRA! |
Cytat:
|
sony i toshiby? to chyba jakas nowosc :/
|
Cytat:
Nie dla wszystkich świat kończy się na literze P || :czar: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Panowie czy to normalne, że BenQ sprawdza jakość płyty z takimi spadkami:
Dzieje się tak na wszystkich płytach podczas gdy NEC sprawdza je "płynnie": No i gdzie w Nero CD Info ustawia sie sprawdzanie 8/8 ? |
Dodam jeszcze ze test transferu to ładna krzywa bez spadków.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |