![]() |
Program do odtwarzania filmów DVD
Osobiście używam Power DVD ale ostatnio ten program mnie denerwuje :zly: Czy znacie jakis sprawdzony, w miare prosty w obsłudze (np odpowiednik SubEdit- player'a) program do odtwarzania filmów DVD? Czekam na szybką odpowiedź
|
Cytat:
Myśle, że niektórzy są poniżani przez swoje kobiety :bicz: (jeśli wogóle je mają) i muszą się potem dowartościować obrażając innych na forach, hehe. |
Cytat:
|
Cytat:
Kochana Redakcjo! Jestem wzorowym chłopakiem, czułym i namiętnym kochankiem Ale moja kobieta ( czy ja w ogóle ją mam) mnie poniża i jest to dla mnie smutne, żenujące i złe Podpowiedzcie mi co mam zrobić? ??? a) zrzucić sąsiadowi lodówkę na samochód b) płakać jak ona nie widzi c) obrazić kogoś na innych forach Czekam na jakąkolwiek formę pocieszenia :glaszcze: :rotfl: ^_^ :sciana: |
Cytat:
łączę się z Tobą w bólu Ach te niewdzięcznice jakże potrafią być okrutne... żeby z porządnego faceta zrobić takiego forumowego chama ;) Myślę że dobrą formą pocieszenia będzie większa ilość :piwo: ,które skonsumujemy jeśli pojawisz się na zlocie :) || |
Cytat:
Pozdrawiam D.K. P.S.piszę to z perspektywy "oczkowego" stażu małżeńskiego i dorosłych dzieci... |
Faktycznie ... jest mi wstyd :smutny:
Wycofuję się ... ;) |
Cytat:
Prawda karel48? :mruga: :piwo: |
Cytat:
Kole mojego toby nikt siedzieć nawet nie chcioł ;) :piwo: Ps.A co z Twoją obecnością na zlocie ??? |
Cytat:
Chłoptasia nie będziesz musiał długo szukać bo masz już jedego co "łączy się z tobą w bólu" (może sprubujcie z karelem48 wazeliny) |
Cytat:
Stawiam na to drugie! Chłopcze! Nie za grafikę i nagrywanie a za słowniczek ortograficzny się bierz! :czytaj: I pamiętaj! Wyjęcie nagrywarki z folii wiąże się z utratą gwarancji!!! ^_^ :glaszcze: BTW A jak się zostaje gejem? Może mi podpowiesz skoro masz już doświadczenie ... :banan3: :> |
A ja myślałem że gejem nie da się zostać tak z dnia na dzień.
Warto się zastanowić - przecież oni są teraz na topie. LCS opwiedz nam coś o tym znasz chyba dobrze swoje środowisko :* :jezyk: || |
Cytat:
A co do wazeliny to napisz więcej bo wygląda na to że masz w jej stosowaniu spore doświadczenie , i bynajmniej nie w np. zabezp. poł. elek. itp. :nie: |
Cytat:
ma dużo, kochających inaczej ;) |
Ilość załączników: 1
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |