![]() |
Cytat:
to powstanie pewnie wersja non3.0 :klnie: On się pleni jak agenci w Matrixie :haha: Ale modów mamy morowych i zabanują to całe towarzycho ! |
Cytat:
moje serdeczne kondolencjie z posiadania litka - szkoda tych płyt VIZZARD tylko teraz nie połam klawiatury z nerw wiesz dobrze że mam racje |
Cytat:
Może to zdjęcie klasowe ENERGETYKÓW energetykSA, energetykCX, energetykWC ,,, ^_^ :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
że jeszcze cię nie zbanowano takie śmieci jak ty powinny być w koszu |
Cytat:
Cytat:
|
Dzięki VIZZARD. Nie potrzeba mi bajeranckiego sprzętu, bo dużo nie nagrywam (głównie kopie zapasowe plików), ale niedługo popatrze czy znajdę coś z tego co polecasz, może wpadnie coś na moją kieszeń.
|
Cytat:
:taktak: |
Dzięki za szybkie zareagowanie (i zainteresowanie moim problemem). Rzeczywiscie mogła mi paść nagrywarka. Ale już do tej firmy się przywiązałem, więc jeśli problem się będzie powtarzał, dopiero wtedy postaram się zmienić sprzęt (bo jak zwykle kasiorki brak). Używam Liteonów juz trzeci rok i problemów nie było, zawsze je miałem za dobry sprzęt.
Ale zawsze kiedyś będzie ten pierwszy raz... Jeśli padł sprzęt, to wymienię na nowy, może ktoś poleci jakiś konkretny model? Szybki i niezawodny, i gdzieś tak do 5 stówek? |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ale wiecie co? Tak z ciekawości poszukałem w sieci informacji - co to za gość - ten non1.0 :O I znalazłem taką informację, że w przyszłym tygodniu mają zjazd klasowy :przybij5: |
i polamie i naprwaia mu w serwisie :> z tekstem "trzeba bylo sobie litka kupic" :D
|
Cytat:
chcialbym wiedziec jak mu lg siadzie co zrobi chyba sie chlop zalamie:) |
Cytat:
Najlepiej na jakiejś dobrej nagrywarce DVD np. Liteon :D Wtedy sprawdzisz czy to wina płyty czy sprzętu Jak będzie czytana, to się coś wymyśli A jak nie - to znaczy że się uwaliła płyta BTW Co to za nośnik? Ile razy nagrywany? Czy robiony był Full Format czy tylko Quick Erase? :idea: |
Cytat:
litek gowno lg, pioneer - rzomdzi :> || |
;) wszystkiemu winna nagrywarka
zanieś ja do servisu wymiń na nową innego producenta np: lg ,pioneer pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:21. |