![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Sony DAV-S300 i problemy
Przed chwila odbralem odtwarzacz z serwisu, poniewaz nie czytal nawet tloczonych plyt - wyskakiwalo albo "No disc" albo "error C 13:00". Zaplacilem 165zl i w sumie nie wiem za co bo badziewie jak przeczyta film to za 10 razem
![]() Dzwonie wiec do serwisu i pytam co jest do jasnej cholery - a oni, ze ten typ tak ma i musze miec szczescie z plytami... Pomyslalem, ze wyprobuje na DVD wypalonych na NEC 3500A. 1 proba - TDK DVD+R (palona x8) - no disc... 2 proba - TDK DVD-R (palona x4) - no disc 3 proba - Bulkpaq DVD-R (palona x12) - no disc 4 proba - Benq DVD-R (palona x2) - no disc 5 proba - Sony DVD+RW (palona x1) - no disc 6 proba - Verbatim DVD-R (palona x8) - dziala...ale film skacze niemilosiernie - tzn slychac jak laser napierdziela teraz jestem przy probie nr 7 - czyli HAWK DVD-R (pale x2 Decrypterem). Czy ktos posiada odtwarzacz dolaczony do kina domowego DAV-S300 i moze mi powiedziec jakie plyty poprawnie dzialaja na tym chaszczu? Ja juz nie mam sil na to cos - 40 baniek dalem za to 5 lat temu a teraz nawet czlowiek w spokoju filmu nie obejrzy. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|