![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2003
![]() |
wieczny problem z paleniem dvd
Chcialem poprzegrywac swoje kasety na plytki .
Rok temu kupiłem nagrywarke liteona 401 radość moja trwała krotko bo po nagraniu płyty nie można jej było odtworzyć na odtwarzaczu stacjonarnym. Potem ukazaly sie informacje ze mozna ja patchowac do 411 co dawalo mozliwosc nagrywania plytek (-). Co z tego skoro to tez nie pomoglo na 20 plytek (roznych marek oraz noname)moze 1 nadawala sie do odtworzenia na stacjonrnym. przyszedl czas na wgranie fimware od 811 i tu to samo.Plytki CD nagrywa bez problemu. Mam pytanie czy jest to normale ze jest taki problem z odtwarzaniem filmow na stacjonarnym DVD (rozne odtwarzacze) A chcialem poprzegrywac swoje kasety na plytki. Co jest z tym standartem Moze nagrywarka jest uszkodzona co robic ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
to nie jest problem z stacjonarnymi dvd ,tylko z liteonem
|
![]() |
![]() |
#3 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
A stacjonarka na pewno odczytuje minusy (chociaż fakt że LIteon i minusy to nie jest dobre połączenie)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
probowales nagrac na dobrym (verbatim, nie tdk) plusie 4x z taka predkoscia i wlaczonym bitsetting na dvdrom? to da najwyzsza kompatybilnosc - przeskanuj potem taka plytke kprobem i zobaczysz czy jest dobrze nagrana (albo zamiesc tu skan - to ci powiemy
![]() moze to byc problem napedu stacjonarnego - czyta inne nagrywane plyty (nie rpzez ciebie? ) |
![]() |
![]() |
|
|